Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szemhejplasztika mindenkinek

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elmetorna Sok más ősrégi bölcsességhez hasonlóan ez is az igazság több rétegét sűríti egybe. Ha akarod, értheted szó szerint és gondolhatod, hogy a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás fontosságáról szól. Persze értelmezheted a "szellemi táplálékra" való utalásként is. Számunkra azonbanennél…..
Geekblog Newsflash! - 39. hét 2013.09.29 13:46:55
Az Agents of SHIELD-hype közepette a DC és a Fox bejelentették, hogy tévésorozatot készítenek a fiatal James Gordonról GOTHAM címen - Batman maga nem, de néhány híres ellensége felbukkanhat majd a szériában. Lehet, hogy a DC évek óta csak töketlenkedik a mozifilmek terén, főleg…..
szemhejplasztika mindenkinek 2013.09.29 15:56:47
Az Abonyi Vadasparkban különleges élményben lehet részünk, ugyanis két tigris kölyökkel is megismerkedhetünk közelebbről. A picik július 13.-án születtek és Németországból érkeztek, azzal a céllal, hogy a már itt élő 3 nőstény párjai lesznek. A Vadaspark nagyon büszke a…..
Tegnap körbekóstoltam a szőlőket, és a helyzet rosszabb, mint egy hete volt. A borult, esős időben az érés leállt, és a bogyók tartalma felhígult, mint a felsőoktatás Pokorni Zoltán reformjai után. Bár a juhfark korai fajta, és híresen jól cukrosodik, de most még csak a másik…..
Machete tekintetéből két intelem olvasható ki ezen a magyar poszteren: nézzék meg többen az új filmjét Magyarországon, mint három éve az elsőt, és közben senki ne merjen SMS-ezni a nézőtéren. ..
Ha kisiskolásokat kérdeznénk arról, hogy mi az a kémény, akkor nagy százalékban azt a választ kapnánk, hogy egy cső, ami füstöl a ház tetején. Hozzáteszem, hogy valószínűleg felnőttek esetében is hasonló válaszokat kapnánk, némi kiegészítéssel.  A kémény…..
szemhejplasztika mindenkinek 2013.09.18 21:46:54
Amikor vidékre költöztem, a házban egy cserépkályha biztosította a fűtést. Aztán persze csináltunk egy szilárd tüzelésű kazánnal üzemelő radiátoros központi fűtést, de azért a cserépkályhát még használtuk néha, bár egyre ritkábban. Kezdett is füstölni kicsit, aztán…..
Naiv ügyfélék egy jó állapotú lakást mentek megnézni, de a ház előtt letámadták őket fiatalok, akik szintén azt az albérletet voltak megnézni, és már rég ki van adva, talán sosem volt üres. Az ingatlanos természetesen máshova vitte volna őket, aztán amikor ragaszkodtak az…..
szemhejplasztika mindenkinek 2013.09.18 19:51:41