Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NakedMan

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szemereyné Pataki Klaudia polgármester szerint nem aggályos, hogy férje 3 milliós fedezetre 400 millió forint állami hitelt kapott unokatestvérétől, Szemerey Tamástól a magyar adófizetők pénzéből. Szerinte mindez nem összeférhetetlen pozíciójával, mint ahogyan az sem, hogy férje vezeti a rokonuk,…..
Ez a mondat az Országgyűlésben hangzott el. Nem volt túl váratlan, hiszen aki mondta, az már egyszer legyilkosozta a jobbikosokat, akiket tetűnek is nevezett. Gőgös Zoltán hétfőn is felszólalt a Parlamentben. Ekkor szakadt el újra a cérna. "Én egy korrekt kérdést tettem fel, amire…..
tényszerűen igaz, hogy minden terrorista migráns, a kérdés csak az, hogy mikor érkezett az Európai Unió területére. Ezt maga a miniszterelnök nyilatkozta a Politicónak. És azután csak csodálkozunk, hogy az osztrák kancellár a 30-as éveket látja, egy olasz lap meg…..
Akárcsak 2010-ben, úgy a tavalyi választások előtt is divat volt “nokiásdobozozni” - azaz egymásra mutogatva a korrupció szimbólumaként felhozni a BKV-ügyben szereplő “pénzzel tömött nokiás dobozt”. Amiről mellesleg már akkor is lehetett tudni, hogy csak kitaláció volt.…..
A csakis Hofi Gézára jellemző szókimondás, utánozhatatlan humor Orbán Viktor személyét is elérte. (Kövér is megkapja rendesen.) A humorista-legenda sajnos hosszú évek óta nem lehet közöttünk, de örökéletű poénjai változatlanul "ütnek" - megpróbálva talán feledtetni azt,…..
NakedMan Bemutatkozás 2013.09.17 20:13:28
Sziasztok!Üdvözlök minden olvasót az első blogomon. Azért hoztam létre, mert szeretnék a furcsa szenvedélyemről a lehető legtöbbet "beszélni" anélkül, hogy számomra fontos emberek-elnézést mindenkitől :)-elítélnének. És ez családi ,vagy baráti körben nem megoldható. …..