Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kasszandra1997

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napok óta látni ahogy szenvednek és szaladgálnak föl alá kegyelmesék a radírral meg ceruzával. Itt a kampányhajrá 2002 mumusával, akin elbukik a jövő - akarom mondani: A Jövő - az nem csak a Vezér és a tábor haragjával, de a politikai pálya végével és a versenyszférás…..
Kasszandra1997 2014.04.02 15:11:38
@V-PORT: Az MTA kutatóintézetei felett van ez a lakópark. Pár éve ott dogoztam, a Ruszti úton jártam lefelé. Tonyó családját nem láttam, viszont Réthelyi exminisztert többször is. Régebbi munkatársak említették, hogy az egy fideszes lakópark.
Lázár János jött, (meg)látott és győzött. Nem volt szégyellős, nem válogatott az eszközökben, nem játszotta a finnyás úriembert - miért is tette volna? - de végül sikerrel lenyomta a versenyszférát, mint hálószobai fing a libidót. Az eredmény egy halott és egy sikerrel…..
Kasszandra1997 2014.03.04 09:27:33
@DR. INKVIZITOR: Visszautasíthatatlant, mint Áder Györgyi Kálmánnak anno?
Jippiájé! Megint győztünk, az Alt Cash nem lesz már az online pénztárgéppiac farkasa! Báránykák, meg vagytok mentve, immár nem állhat semmi az útjába annak, hogy a megfelelő helyről a megfelelő előfizuval rendelkező gépetek legyen, aminek kasszanyitó hangját maga a Vezér…..
Kasszandra1997 2014.01.24 10:16:55
@OPHELIA: És a piaci zöldséges hol őstermelte a narancsot, banánt és egyéb őshonos terményt? Nem beszélve a leveskockáról és a Milka csokiról. XVIII. kerületi néhai "MDF" piac. Soha nem kaptam számlát, blokkot, akármit, ami alapján adózhattak volna. Pedig forgalom van, nem kicsi!
Kedves alattvalóim, trafikos hűbéreseim és egyéb seggreforgóim! Megérte, no. Én csak ezt látom, ha visszanézek a mögöttünk hagyott nehéz, küzdelmekkel, ármánnyal és árulással teli esztendőre.  Kurvára megérte.  Mondtam, hogy a hűségetek kifizetődik és egy…..
Kasszandra1997 2014.01.01 11:38:40
Egyszervolt országban Rogán Tonyó rámutatott a házi őrizetbe engedett Rezesovára, aki hogy, hogynem az éjszakáját már ismét a sitten töltötte. Mit tesz Isten, a Kúria elnökének is feltűnt, hogy egy jogállamban nem azért kell/kellene bárkinek sittre vonulnia mert a kormánypárt…..
Varánusz Adócsalás szabotázs 2013.11.27 14:00:38
Ha nem lenne ennyire húsba vágó az immár biztosra vehető adóbevétel kiesés, egy kurva nagy röhej lenne ez az egész Horváth András - meghallgatás- adócsalás kivizsgálás buli. Horváth ugye már nincs egyedül az állításaival, nem lehet azt legyintgetni, hogy eh, egy, csak egy…..
Zugló ne legyen többé a politikai pártok fejőstehene! - mondja a kerületi LMP - és gyűjtést indított Papcsák Ferenc polgármester javára. Így megy ez, Orbánnak kisvonat, Papcsáknak meg egy kis magánfüdőszobára vagy nagyobb kategóriájú gépjárműre, helikopter leszállónyi…..
Kasszandra1997 2013.10.09 14:29:40
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött: Ne tessék tippeket adni! Még meghallják...
Csak úgy sorjáznak az érdekességek egymás után, ember legyen a talpán aki megállja röhögés nélkül. Kezdetnek aszongya Morcos Bajusz házmester nertárs Mráz Samu házi számmisztikussal megtámogatva, hogy a 2014-es választásokon a baloldalnak esélye van. Aztán jön a "Lazáry…..
Kasszandra1997 2013.09.27 11:06:42
@AKIsTUDATLAN: Még a választások előtt közmunkás voltam egy általános iskolában, oda kellett erkölcsi bizonyítvány; lehet, azóta eltörölték. Vagy felsőbb körökben nem szükséges - köztársasági elnök lehetsz 8 általánossal is.
"menni kéne, de itt hagyni téged már nincs erőm,minden nappal csak húzol a végzet felé,de amíg mindenki tudja, hogy kivel hányszor és mintha,egy pár napja másképpen néznének mindenhol…" (via) Jippiájé, itt van, megjött és beindult! Hogyhogy mi? A gazdasági növekedés?…..