Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kaszing

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit tehetünk katasztrófahelyzetben? Semmiképpen ne várjunk passzívan, mert az idő folyamatosan ellenünk dolgozik! Sajnos sokakat láttunk már, akik az utolsó pillanatban sem akarták elhinni, hogy valóban elveszik tőlük otthonukat, hogy életük munkája egy pillanat alatt elvész…..
kaszing 2013.09.27 12:53:23
@jozsga: Első körben egy tulajdonlapot kérünk, vagy egy pontos címet helyrajzi számmal. Ezek segítségével felmérjük az ingatlan(ok) állapotát és a hozzá kapcsolódó terheket.
Ezután következik egy személyes találkozás, amely során megbízási szerződést kötünk. A megállapodási szerződés során feljogosít minket az ügyfél, hogy eljárjunk helyette a terhelésekkel kapcsolatos intézményeknél. A megbízási szerződés magában foglalja annak a lehetőségét, hogy az ügyfél az ingatlan birtokba adásáért közösen kialakított összeg (kérésre lehet ingatlan vagy albérlet lehetőség ugyanazon értékben) illeti meg.
Adásvételi szerződés kötésekor letétbe helyezzük ezt az összeget, amiben megállapodtunk. Az ügyfél a kiköltözéskor, birtokba adás fejében veheti át a letéti összeget.

Ez azért nagy lehetőség, mert az árverező egy idő után így is úgy is elveszi az ingatlan, és gyakran a hitel is megmarad. Mi ezzel ellentétben tisztázzuk a hitel alól és még pénzt is tudunk adni az ingatlanért.