Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zebecke

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy olyan válogatást láthattok ma, amiben csak 19. századi képek szerepelnek. Nem terveztem ilyen képsorozatot, de a gépem egyik Napi érdekes poszthoz csak 19. században készült képeket dobott ki. Ezen először kiakadtam, mert hülyeségnek látszott és azonnal egy új leválogatást akartam futtatni.…..
zebecke 2014.06.15 14:46:05
@encir: Egyébként azt olvastam valahol, hogy a Sisi félreolvasás, valójában Lisi (az Elisabeth általános becézése) akart az lenni, csak a császárné kicsit kacskaringósan írt :)
Januárban annyira durván tombolt Ausztráliában a hőhullám, hogy azt már az oroszlánok is megsínylették. Ami azért nem kis szó, mert az oroszlán mégse egy jegesmedve, hogy el legyen szokva a melegtől, nem? Mindenesetre a Melbourne-i állatkert gondozói zseniálisan megoldották a…..
zebecke 2014.05.10 10:37:29
De jó dolguk van, Leo-jégkrém újraértelmezve :)

@Istóczy Viktor: Fiacskám, ha neked fáj az élet, attól még más élvezheti.
Spanyolországban egy héttel később, azaz május második vasárnapján ünneplik az anyák napját, így a Desigual, sokakból felháborodást kiváltó reklámfilmje éppen a napokban aktuális csak igazán. De hogy miért is háborodtak fel sokan a videón? Nézzétek meg ti is! Boldog…..