Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CseLaci

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Új rend 2008.02.28 07:30:00
Megy a Híradó, háttérzajnak, úgymaradva, macizok a kisgyerekkel, önfeledten. A híreket úgyis tudom már. Csak magamtól nem mindig teszem őket egymás mellé. Újságolja a rendőrség büszkén, hogy már kilencszáz autóstól vették el a jogosítványt azonnali foganatosítással,…..
w Haza a leállósávban 2007.12.17 07:30:00
  Maradunk kockázatközösségben. Vagyis továbbra is lopunk egymástól. Csak versenyezni ne kelljen.  ..
CseLaci 2007.12.17 14:46:47
Hali!
Több mindennel egyetértek amik itt le vannak írva,de néhány észrevételem lenne a MÁV vasúti szárnyvonalainak megszűntetésével kapcsolatban.Most is azt mondom, hogy aki nem lakik ilyen helyen,az ne mondjon véleményt.Könnyű Budapestről jártatni a szánkat,ahol 2 percenként jár a metro és 4-5 percenként járnak a buszok. Én olyan helyen lakom, ahová a kiépitett vasutvonalon közlekedő "vicivonat" tud csak feljutni télen. Jár két pár busz,reggel egy óra különbséggel indul a kettő és délután negyedóra(!) különbséggel jön vissza. Aki lekési, az jöhet a városból hegyen völgyön keresztül 30 kilométert.4 vonatpár jár a környező városba,hajnalban mennek az emberek dolgozni,reggel az iskolások (miután megszűntették a felsőtagozatos alapfokú oktatást is a községben),vissza délután szintén az iskolások és a délelőttösök, este jönnek a délutánosok és mennek az éjszakások dolgozni. Hogy 10 utas lenne a szerelvényen? Kötve hiszem.Tömve van mind a 3 kiskocsi minden járaton, hétfő-péntek-vasárnap még kritikusabb.Ezt a vonalat is meg akarják szűntetni. Mi lesz így az itt élő emberekkel??? Kinek fűződik érdeke a vonalbezárásokhoz? A vidéket így is tönkretették. Szabolcs és Borsod megyében a munkanélküliségi ráta a legmagasabb. Még az se járjon be dolgozni akinek még van munkahelye a környező városokban? A gyerekeink ne járjanak iskolába?
Az összes politikust aki ezen megszűntetésekre szavaz ideköltöztetném pár hónapra,elvenném a kocsiját,elvenném az egyetlen kapcsot a környező településekkel- a vonatot-,adnék egy havi minimálbért hogy éljen meg belőle.