Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dancergabor

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Úgy egy éve szántotta fel a netet az a remek vírusvideó, amelyben B. J. Baldwin a trophy truckjával autóztat egy ázsiai szépséget. Látványos, igaz? A Baldwin Motorsport által felkészített versenygépet egy 800 lóerős szívómotor hajtja, és több, mint hetven centi rugóút…..
dancergabor 2014.06.23 01:05:29
Vajon mibe érdemes még most befektetni, hogy pár év múlva megtollasodjunk? Opel? Ford? BMW? Érdemes ezzel foglalkozni? Mindeközben lecsap a P-rendszámokra a NAV. Csak nem így kellene. Az Égéstér 118. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
dancergabor 2014.05.10 21:38:09
Kedves Totalcar!
Opel Manta
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/65/Opel_Manta_A_PICT0019.JPG
Ilyet látok egy udvarban Székesfehérváron.
Nem is tudom a hang gazdáját, aki szeretne tőletek egy Mantát, de ha kell a cím, akkor írjatok!
(Nem ismerem őket, csak tudom, hogy hol áll...már régóta)
Mi köze a legendás, döntött kanyarnak a porszívóhoz és milyen a jó gép? Szakértő a stúdióban! Az Égéstér 117. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Hogyan gondolkodik egy nepper és mivel nem számol az autóvásárló. Valamint egy kis oldtimerezés és persze tanács-hegyek! Az Égéstér 115. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez.  ..
Nagyon szerettem volna benne hinni, de néha elbizonytalanodtam. Márkafüggetlen találkozó, csak úgy, a semmiből? Majdhogynem spontán? Már csak hivatalból is bennem volt a félsz, hogy talán nem fog sikerülni. De Sipi meggyőzött, hogy tényleg erős volt az első Parkoló Parádé, és…..
Elkezdődött hát ismét. A 14 éve létező Totalcar tévéműsorának új évadja. Nagyon kimerítő tavaszunk volt, de a műsor - remélhetőleg - magáért beszél majd. Fogadjátok szeretettel! ..
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
Ez egy kicsit más műsor, mint az eddigiek. Vizuálisan talán annyira nem kívánatos, de - úgy gondoljuk - bőséggel kárpótol mindenkit a hang és technikai buzulás. Aki pedig szóban is szeretné, az megkaphatja itt...
dancergabor 2013.11.28 13:55:49
@Rocko-: Úgy jött át, hogy max ennyit bír.
dancergabor 2013.11.28 14:54:44
@Rocko-: Ne próbálkozz az én lebaszásommal, hogyha Te nem figyeltél eléggé általános iskolában:
LINK : wikiszotar.hu/wiki/magyar_ertelmezo_szotar/%C3%89lettartam
dancergabor 2013.11.28 15:01:34
@Rocko-: Semmit nem tudhatunk biztosan, mindenesetre a gyár tesztjei szerint ha kb. annyit fog bírni ( 250000km ) ,utána kíváncsi lennék mi fog történni vele. :)
Winkler folytatásos novellagyűjteménye nagy siker volt, kivonatolva, mozgóképben talán még plasztikusabban mutatja, valójában milyen is volt a Mazda3-nyúzópróba.És a csaj? Nagy military-rajongó, most megadtuk neki a lehetőséget, hogy megmutathassa: mennyire is gondolja komolyan…..
dancergabor 2013.11.06 22:35:43
Múlt hét pénteken volt a Suzuki SX4 S-Cross ünnepélyes termelésindítója Esztergomban. Az efféle rendezvényen az újságíró csak másodrangú vendég a politikus után. Minket szűken kordonok mögé tereltek, ahonnan nem volt se ki, se be addig, amíg Orbán Viktor és köre el nem…..