Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Márkusz

0 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon rég volt bejegyzés itt, tudom, de alig volt időm magamra, szerkesztőségi látogatás, szakmai nap és stúdió felvétel egész héten. No, nem is beszélve arról, hogy a hétvégén volt a Star Wars The Old Republic béta hétvégéje, tehát egy percet sem akartam elszalasztani…..
Anno, az első nagyobb hírverés a Sony-nál volt, majd minden más (Codemasters stb) és most elérkeztünk a Steam-hez. A hitelkártya adatok is a tolvajokhoz jutottak, szóval mindenki figyelje mostantól a bankszámláját. Igazán akkor vagy veszélyben, ha nem PayPal-lal fizettél a…..
Game World blog Új teló: Galaxy S 2011.10.03 15:13:00
Igaz már nem ma és nem is tegnap, hanem múlt hét csütörtökön, 29.-én mentünk el érte.  Sokat gondolkodtam, hogy melyik telefon legyen a befutó, akit "társként" leszerződtetek magam mellé, így a Samsung Galaxy S i9000 mellett tettem le a voksom, a veterán SE P990i-m…..
Márkusz 2011.10.05 15:34:38
Nemrég kezdtem el a Pokémon Red-et, ami sajnálatos módon eddig kimaradt az életemből. Ez az első Pokémon játék, így természetesen Kanto régióban kezdünk, Pallet Városában. Azon kívül, hogy egy igazi klasszikust tisztelhetünk a Redben, azért is ezt a részt választottam,…..
Márkusz 2011.08.03 12:02:56
@syforceHUn: Ha jobban megnézed, nekem volt igazam, amúgy meg miért kell kötelezően azt mondanom ami oda van írva, vagy te komolyan azt hitted, hogy ez egy komoly hangvételű videó?
Márkusz 2011.08.04 14:40:22
@SunVice: Megmondom őszintén, soha nem CS-ztem, nem is nagyon érdekelt a dolog, ha meg ennyire okoskodni akarsz, akkor gondolom nem nézted végig a videót és nem esett le, hogy ez egy glitch. De nem is érdekel engem, mert több videót nem osztok meg itt. :)
Újabb sok-sok óra munka után elkészítettem egy újabb portrét. A dolog érdekessége, hogy a folyamatot fel szerettem volna venni a Hypercam nevű ingyenes programmal, de szerencsére folyton kifagyott, ez most nem jött össze ^^   Mindenesetre a rajzot nagyon hasonló technikával…..
Több mint 1 éve már, hogy a játék totális kiegyensúlyozatlanság felé vette az irányt, kb 1 éve már, hogy a kalapokkal együtt bevezetett baromságokkal (crafting rendszer...) a játék élvezhetetlen lett, most pedig az ingyenes korszak hajdanán szuperfegyverekkel gyilkolják az eredeti…..
Na jó, ha nem is szívtelen, de szerencsétlen polgárt lényegében ok nélkül szedte áldozatú eme sorozatgyilkos. Rég nyúltam utoljára ceruzához rajzolási céllal, ahhoz képest szerintem egész jó lett, főleg, hogy egy számomra teljesen új kameraállásból kezdtem neki. Lusta voltam…..
Márkusz 2011.06.12 21:14:53
Game World blog Vagyok 2011.05.18 22:46:00
Rég voltak ekkora kimaradások a blog életében... Sajnos van egy kis gond... Miszerint vasárnap óta munka mellett egy szabad percem sincs, ez nagyon szomorú... Rabszolga sorba döntött egy PS3 és sajnos nincs tekintettel semmire és senkire... :( HA ez még nem lenne elég, akkor…..
... fáradt vagyok... Igen, van egy kettő munkával kapcsolatos dolog amitől besokalltam és ezen változtatni fogok. Viszont van egy érdekes hírem. Félretett pénzhez végre fizu is érkezett, így ezzel együtt a héten vagy a jövő hét elején megveszem a PS-t! Alig várom :) …..
Game World blog Need for Speed: RUN 2011.04.29 01:46:00
   ..
Márkusz 2011.04.29 23:04:28
@Abydos: Az, hogy nem értem kit érdekel még ez a franchise.
Nem gondolják, hogy valami új helyette?
   ..
Márkusz 2011.04.17 20:57:38
@Abydos: Húú hát... érdekes lesz de én a konzolról vettem fel és úgy le van tiltva a mikrofon ezért utólag mondtam rá de nem, nem írtam le helyette improvizáltam, hogy éppen mi jut eszembe de 1-2szer vágnom kellett.
Márkusz 2011.04.18 21:14:19
@Kakuzo: Lol, akkor rendben legalább jól sült ki.
Nekem egyszer fordítva volt bedugva a 2 hangfal de azt kell mondjam egész jó volt mert nem a megszokott részen ment a hang, hanem egy teljesen új világba került.
Egy elég régi kritika, de már nagyon régóta terjed az interneten. Valószínűleg az Avatar miatt került a képbe, mert az Avatarról is hasonlókat írnak a "kritikusok". Szóval, az első részben leírja, milyen látványos és tökéletes a film, minden effektje a helyén van. A…..
Rettenetesen szomorú hírek érkeztek az Electronic Arts hivatalos sajtó közleményéből. Leállítják a PC-s videojátékok készítését, mivel a Crysis 2 körüli botrányok végleg elvették a kiadó kedvét a PC-s játékokkal való "szenvedésekkel" kapcsolatban.Mint ismeretes,…..
  Még mielőtt átmenne flame war-ba az egész komment részleg: a sorozatot két ember vezeti és fogja is vezetni, ezért szerepelnek benne ketten. Akik egyedül vezetik a sorozatukat, azoknak természetesen továbbra is fennáll az a szabály, hogy vendégszereplők NÉLKÜL kell…..
Game World blog A túsz 2011.03.14 17:38:00
A JediRend oldalon rajzverseny van, úgy döntöttem nevezek. Ezzel a rajzzal indulok. Cad Bane, a fejvadász túszul ejtett egy klón katonát, Ahsoka is odaért a helyszínre, de nagyon pipa. Ez nem meglepő, hisz ő Skywalker tanítványa. Vajon sikerül megmentenie a klónkatonát? Ezt senki nem…..
Már egy ideje tervezem, hogy elkészítek egy "webcomic"-ot, így nem véletlen, hogy kezdésnek rögtön a halhatatlan Kane-el kezdtem. Mikor kitaláltam a poént, miszerint Kane a Tacitus helyett a Sárkánylabdát hozza el, amiből ha mind a hetet összegyűjtjük teljesül egy…..