Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mária Baranyiné Bangó

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert viccnek durva lenne. Vasárnap esti Fidesz-közlemény. "A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség barátsággal és türelemmel hallgatja meg azokat, akiknek bármilyen kérdésben ellenvéleményük van. Nyitottak vagyunk az érvekre, készen állunk arra, hogy a távközlési adókról szóló…..
Önnek csak káprázik a szeme. Kizárt, hogy ilyen taplóságot művelne a helyi Fidesz. Vagy mégis? Ma hajnalban ugyanis a Damjanich utca – Rottenbiller utca – Király utca térségében „valakik” megrongálták a baloldali polgármester- és képviselőjelöltek plakátjait. A jelöltek vezetékneveire Hunvald…..
Ugyanis – hogy finoman fejezzük ki magunkat – kissé problémás Molnár Gyula ügyében annak az egyetlen tanúnak a vallomása, mely alátámasztotta a gyanúsítottak bűnösségét. Merthogy őt – hogy, hogy nem – tavaly hamis tanúzás miatt elmarasztalták. Magyarul: jelenleg az…..
Méghozzá mindannyian és nagyon gyorsan! Az egy dolog, hogy ellenzéki vélemény vagy képviselő nem jelenhet meg az Erzsébetváros című önkormányzati lapban. Az is egy dolog, hogy Vattamány Zsolt közpénzen kiadott, Obersovszky-díjra érdemes fotóalbumává silányult az újság. De ez…..
Mária Baranyiné Bangó 2014.05.19 14:10:15
273 szavazattal nyert Dr. Oláh Lajos Erzsébetvárosban Dr. Oláh Lajos, az MSZP-EGYÜTT-DK-PM-MLP képviselőjelöltje nyert Budapest 5. választókerületében (VII. kerület) a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint, a szavazatok 100 százalékos feldolgozottságánál. A politikus ezzel…..
Mária Baranyiné Bangó 2014.04.13 09:21:41
Jóreggelt. Ahogy ígértük, jöttünk. Ámde most még csak röviden, szikáran a tegnapi választásról. Kezdjük azzal, hogy - tetszik, nem tetszik - narancssárga az ország, csak Budapesten vannak vörös foltok. A fővároson kívül mindenütt meggyőző a Fidesz fölénye. A Jobbik keleten…..
A Lokálpatrióták Erzsébetvárosért Civil Társulás honlapján jelent meg a napokban egy írás, hogy Erzsébetváros jelenlegi vezetése – gondolom jobb híján – szorgos hunvaldozásba kezdett. A Start7 cikke szerint a kerületi újság - mint az aktualitások, friss információk egyike…..
Az ügyész és az ügyvédek által elmondott beszédeket követően ma, 2013. szeptember 6-án a vádlottak fejtették ki álláspontjukat az utolsó szó jogán. Itt most Hunvald György elmondott beszédének a teljes szövegét tesszük közzé, melyben az ügyészséget bírálta az…..