Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vajda László Zoltán (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma találkoztam a 444-en egy anyaggal, amiben Anarki rajong körbe egy kamionos videót. Érzékletesen leírja, hogy a videóban közel három órán át nem történik semmi, szinte perces bontásban meséli el, hogy hogyan nem történik a semmi. Ezek után muszáj volt megnéznem már magamnak.…..
Vajda László Zoltán (törölt) 2015.01.18 22:02:54
Vettem egy megyei matricát, hisz próbaüzem van, mert hozott egy próbatörvényt a próbaparlament. Azonos című írásunk kommentposztja...
Vajda László Zoltán (törölt) 2015.01.14 19:25:08
@traxx: Kapják be! Én főiskolai hallgató vagyok! :D Az más kérdés, hogy nyaranta és hétvégén vállalkozó vagyok. :)
Hetente szelem át az országot, de mivel fizetős lett az M9 így jóval hosszabb az út időben. Ja és végig csörömpölök Szekszárdon... A győri elkerülőt is használtam sokat meg az M19-t de így már azt se fogom. Tehát Győr belvárosán is végig zötyögök jó párszor. Pazar logika :D
Megfigyelték, hogy az utóbbi időben sorra születnek az érdekes autós témák a szerkesztőség tövében? Nyáron felfedeztük a lekopott rokkantparkolót, egy héten belül felfestették. Évszaktól függetlenül, esős időben sorra törik össze magukat az épület előtt kanyarodó…..
Vajda László Zoltán (törölt) 2014.09.18 10:43:49
Belsőség Vonóhorog? Erre? Sehol! 2014.09.06 12:48:30
Az úgy volt... van a családban ez a kis Colt, ami igazából Mirage, mert amerikai piacos. Városi rohangászósnak vettük vagy tíz éve. Kimondottan automataváltós kisautót kerestünk, mert anyukám már rég leszokott a kézzel váltogatásról, apámnak a betegsége miatt az utolsó autói…..
Vajda László Zoltán (törölt) 2014.09.08 11:36:58
@Schütii: Abban hogy teljesen más. :D Ugyanis a Mixto alváza speciális. Egy 20 centivel meghosszabbítót platós Tranyó alváz. És még az is bekever, hogy 4Motion tehát összkerekes. Az a gáz, hogy az alvázszáma alapján mindenhol platósként kezelik. :) Unixnál a mikor alkatrészeket vettem nem is hozott a gép Mixto-t. Csak platós meg dobozost.
Belsőség Nyolc év után vége... 2014.01.19 06:52:43
2006. március 5-e, szakadó hóesés, végtelenbe nyúló tél, nyakig ülünk egy romos ház felújításában, Norbi három hónapja beteg, inog az Autó Magazinnál a szerkesztői állásom, csupa derű és vidámság az élet. Mit tesz ilyenkor az ember? Naná, autót vesz. Törött volt az…..
Volvóságok Haldokló öregúr 2008.07.18 19:15:00
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem szokásom a használtautóponthun illetve a mobile.de-n kolbászolgatni és öreg szépségek képei felett hangosan sóhajtozni. Tele van a net eladó vén vasakkal, a tökéletesen restaurált csilivili szépségektől a rozsdatemetőkig. Pár hete fedeztem…..
Múlt hét pénteken volt a Suzuki SX4 S-Cross ünnepélyes termelésindítója Esztergomban. Az efféle rendezvényen az újságíró csak másodrangú vendég a politikus után. Minket szűken kordonok mögé tereltek, ahonnan nem volt se ki, se be addig, amíg Orbán Viktor és köre el nem…..
Azt már megállapítottam az elején, hogy az autós lábpumpa, mint műfaj, szinte teljesen halott. Járkáltam egyik barkácsáruházról a másikra, gyakorlatilag mindenhol ugyanazokat a pár ezer forintos, 12 voltról üzemeltethető kompresszorokat árulták. Nem mintha valamiféle…..