Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovi90

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Härtlein Károlyt már talán jól ismerik a Totalcar-olvasók is. Azon felül, hogy a Brutális Fizika-sorozat kapcsán együtt dolgoztunk még olykor-olykor besegít nekünk, pláne ha tévhit-oszlatásról vagy selejtes vackok képességeinek bemutatásáról van szó. Mindennél jobban utálja…..
Kovi90 2014.10.28 14:20:22
Ha az ember érdekes autóbemutatón van, a többiek mindig izgatottan várják a beszámolót. Szorított az idő, így tényleg csak pár szóban előtájékoztattuk a kollégákat. És értették. Mert autóbuzik ezek. A nyelvezetért elnézést, de rövidebben máshogy nehéz kifejezni. Ha…..
Egyre büdösebb a Rezesová-baleset, ráadásul újabb tragédia borzolja a kedélyeket. Bónusz: autók! Az Égéstér 134. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez...
Cikkünk nagy port vert fel, ideje egy kicsit csillapítani a kedélyeket és eloszlatni egy-két tévhitet. És telefonáltunk is! Az Égéstér 104. adásának kommentposztja.Itt a direktlink a letöltéshez, ha netán kéne...
Kovi90 2014.01.30 13:25:33
@ommm: A telefon fülhallgató kimenetét kössétek össze a keverőpult egyik bemenetével (akár mikrofon helyett). Ennek elvileg meg kell oldania a problémát.
Egyébként nehéz a hülyékkel vitatkozni, mert nagy rutinjuk van, a funkcionális analfabétizmus pedig terjedőben van. (Gondolom ezt az entert meg fogom bánni.)
Én mellesleg inkább márkakereskedésbe mennék, ki tudja, hogy a 16 évvel ezelőtt gyártott autó kezelési útmutatója egyáltalán említ-e etanolt, vagy bármit, ami nem benzin.
Üveg, ami szigetel, véd a nap ellen és még tárolja is hőt A passzívházak az 'élő' példái annak, hogy az utóbbi időben egyre nagyobb figyelem fordul az építési szerkezetek fejlesztése, alkalmazása során az energiahatékonyságra. Megint csak a passzívházak szolgáltatnak…..
Kovi90 2013.12.12 13:59:03
@piefke: Úgy tudtam ez csak UV sugárzással van, de akkor ezt buktam.
Viszont itt arra gondoltam, hogy mi van, ha a prizma átmelegszik? Mert rendben van, hogy visszaveri a fénysugarakat, de minimális energiát akkor is el fog nyelni, azt pedig továbbadja. Mert szerintem, ha egy ilyen ablakból építem fel a déli falat, akkor 40 fokban nem tudom tartani a 23 fokot a lakásban...ha meg nem a 40 fok melegíti fel, akkor az a fal, ami mellette van, amibe beépítem az ablakot.
Múlt hét pénteken volt a Suzuki SX4 S-Cross ünnepélyes termelésindítója Esztergomban. Az efféle rendezvényen az újságíró csak másodrangú vendég a politikus után. Minket szűken kordonok mögé tereltek, ahonnan nem volt se ki, se be addig, amíg Orbán Viktor és köre el nem…..