Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Irén Hegyi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú szünet után végre újra tudok az eredeti témába vágóan írni: újra diétázom :) Előzményként annyit, hogy szülni 94,1 kg-val mentem, szülés után pár nappal (amikor hazaengedtek a kórházból) 86,6 kg voltam, majd ez lement kb. 2 hét alatt 84,5 kg-ra. És ez volt az…..
Irén Hegyi 2014.03.19 19:06:43
@PrettyWitch: jaaj, bocsi, elírás volt a napi. hetire gondoltam. de szép is lenne napi. :D
Irén Hegyi 2014.03.19 19:11:28
@Tiktak: igen, elírtam. bocsi. heti fél, az biztos. Próbáltam a PrettyWitch által leírt kórházi diétát, de nem igazán jönnek be nekem a joghurtok, meg a tejtermékek. Most Norbis cuccokkal próbálkozok, szénhidrát és zsírcsökkentett főleg fehérjéből és zöldségekből álló étrendem van. A fehérje csirkemell, halak, csirkecomb -bőr nélkül-. Hajrá! :)
Irén Hegyi 2014.03.24 15:25:07
@PrettyWitch: tegnap mérlegeltem. -8 nál tartok!!! wááá :)) mondjuk az elmúlt héten 3x bicajoztam napi 15 km-t, és 3x unokáztam, ami majdnem elfogyaszt annyi kalóriát, mint a bicaj. -ez csak vicc, de toppon kell lennem. A napi kajám az kb. így néz ki: reggelire 2-3 szelet ch csökk. kenyér -norbis- csemege csirkemell, lidl-s egy kis uborka, egy kis paradicsom. riska tej 0.1 % tejeskávé, 1 süssina. tízórai: 1 norbis müzliszelet. ebéd. főtt zöldség 20-30 deka, grillezett, vagy főtt husi -csirke, vagy hal,- ha levesnek eszem meg a zöldséget, akkor 2 deka norbis tésztával, a vacsimat legkésőbb este 6-kor eszem meg: a lidl-ben kapható a cottage light cheese, túróhoz hasonló, uborkával, vagy retekkel. Nem mondom, hogy néha nem tör rám az éhség, de a kalóriabázis.hu-n beállítottam a napi ideális kalória, fehérje, ch, és zsír fogyasztást, és minden nap a normál tartományon belül maradok. Az édességvágyamat hébe-hóba zsírszegény túróból, xillittel, 2 deka olvasztott étcsokival leöntve - mint egy túró-rudival csillapítom. Képbe vagyok a norbis termékekkel, de a tésztái, a kenyerei, a málnaszörp, a müzli szelet minden nap az étrendemben van. A menyem is fogyott 10 kilót norbissal, valahogy másképp szívódnak fel, nekem a ch-ra kell vigyáznom, mert cukros vagyok. A zsírral meg nagyon csínján bánok, sütőzacskót használok, vízben párolok, vagy grillezek. A csirkebőr meg a kutyusomé. Szép napot neked, jó babázást! üdv.