Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bacchusz

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oké, az a helyzet, hogy a Special hogyvoltjával elcsúsztam, de már készül, utána pedig jön a 4. évad is. Addig is nosztalgiázzunk egy kicsit. A BBC még 2013 karácsonyán mutatott be egy hétperces, mini Sherlock epizódot, amely a várva várt 3. évadot vezette föl. Ennek a hét…..
Bacchusz 2019.02.08 22:52:01
@PuffCinq:
Hehe, ne bohóckodj, nincs semmiféle harag. :)
Bármikor is érkeznek, nagyon fogok örülni neki!!

Az önreklámot, meg hallatlannak tartom, de most, ebben az esetben, kivételt teszek, és nem terelem jogi útra az ügyet!!!

u.i: örülök, hogy feltudtam dobni a napodat, legyen szép hétvégéd!! :)
Bacchusz 2019.09.30 21:13:38
@PuffCinq: Szia PuffCinq, megkértél a legutóbb, úgyhogy muszáj állnom a szavamnak.
Kopp! :)
Ismét vége lett egy évadnak, és tradicionálisan ismét kiosztogattuk a megszokott díjakat, a megszokott formában, vagyis a büszke győzteseket kijelöléssel tudjátok megnézni. Ebben az évadban is sokféle hülyeség volt terítéken: gyerekfilmek, blockbusterek, művészfilmek, found…..
A tévétörténelem talán legnagyobb pillanatához érkezhetünk szeptember 28-án, amikor levetítik a Family Guy 13. évadának első, a Simpson családdal közös részét. A Simpons/Family Guy-crossover nem csak azért fontos, mert egy 15 és egy 25 éves sorozat karatkerei kapnak közös…..
Bacchusz 2014.09.14 00:27:22
@petimegmondja:
Peter Griffin szerepelt egyszer ugyanúgy -igaz, csak egy röpke háttér cameo erejéig - a Simpson család egyik részében is. :)
Baaad Movies Besztof: South Park 2014.09.06 13:18:30
Tudom, hogy az előző besztof videó végén nem ezt a listát ígértem. Elkezdtem készíteni azt a videót is, de aztán volt egy vitám sajátmagammal, amiből végül az az énem jött ki győztesen, aki ragaszkodott hozzá, hogy még tízszerannyit dolgozzak a videón, mint amennyit…..
Bacchusz 2014.09.07 17:04:36
Szuper videó, jó hosszú, s külön tetszett, hogy jó alaposan elmagyaráztad, hogy mi fogott meg téged azokban a részekben, nemcsak annyit, hogy tetszik, jó, kész, következő.

Az én kedvenc részeim a teljesség igénye és bármiféle sorrend nélkül
Frászbook - Azt hiszem önmagáért beszél, hogy mennyire kigúnyolja a facebook-os őrületet, hogy mennyire nem enged, ha beszippant, s hogy mennyire többre tartják a fb-s kapcsolatokat mint az eredetiket. Ilyenkor óhatatlan eszembe jutnak az iwiw-es időkből azok az emlékek, amikor mindenféle banánok meg túró rudik jelöltek be engem.

Chinpokomon - Főleg úgy, hogy volt Pokémon-os időszakom, teljesen átérezhető ez az őrület, valamint hogy milyen aljas "tudatalatti" marketingüzenetekkel tudnak élni cégek.

B.A.Sz - úgy, hogy szeretem a WWE-t az extra ízt ad a résznek, s külön öröm ahogy kigúnyolják azokat, akik ezredjére sem bírják megérteni a színház részét a dolognak., s túl komolyan veszik az ott látottakat.

Butters bulái: A számomra legjobb Butters-re építő epizód. Egyszerűen elvarázsol Buttersnek a naiv bája ebben a részben, ahogy úgy válik belőle strici, hogy közben fogalma sincs az egészről, hogy mit csinál valójában. A rendőrös mellékszálat továbbra is undorítónak tartom.

Elkenődve - Hát igen, bárki akinek volt már legalább egyszer összetörve a szíve, az átfogja érezni ennek a résznek minden pillanatát.

Egy házba zárt közösség - A legmerőbb gúny és fricska amit a SP eddig egy közösség ellen indított, s valamint a magyarra lefordíthatatlan szóviccei viszik a pálmát.

Erdei Karácsony - A tökéletes karácsonyi különkiadás és karácsonyi különkiadások paródiája egy csomagolásban, aminek a történetéről nem lehet egy mondatot sem szólni, anélkül, hogy súlyos spoilerbe ne csöppennénk. Az abszolút kötelező darab

Cartman a NAMBLA tagja - Az első olyan SP rész, amely egész végig arra koncentrál, hogy egy létező -erőst megkérdőjelezhető - csoportot támad. Továbbá egy 10/10-es Cartman rész

Most hirtelen ezek jutottak az eszembe, de szerintem még én is ugyanúgy feltudnék sorolni 5-öt, 15-öt, etc. ha átnézném az epizódlistát, s bőven meglenne az esélye, hogy ha összevetnénk a kibővült listánkat, akkor is alig lenne olyan rész, ami mindkét listán szerepel, annyi jó rész van. S pontosan ez a SP egyik nagy ereje, erélye.
Itt egy rövid teaser az októberben érkező Gothamhez, amiben feltűnik pár gonosz (Pingvin, Rébusz, Macskanő), és valami iszonyatosan jó hangulata van az egésznek. Hogy a hype ne álljon le, a Bleeding Cool értesülései szerint minden epizódban feltűnik majd egy karakter, aki a fiatal…..
Bacchusz 2014.07.16 19:30:46
@gizmo26:
Ott lesz a kis Bruce úrfi is.
A ma kezdődő Upfonts-hét elé még egy poszt a CBS, az NBC és a tbs háza tájáról. Egész héten az őszi műsorrend és a tavaszi finálék lesznek műsoron, meg fogunk szakadni. CBS Kaszát kapott öt újabb sorozat: a The Crazy Ones Robin Williams főszereplésével, a Hostages című…..
Bacchusz 2014.05.13 23:20:04
@chatte:
Okés, úgy legyen, mert én még mindig le vagyok maradva egy kicsit, tekintve, hogy az itthoni szinkronos részeket követem, úgyhogy nem tudom milyen is pontosan az évad második fele. :D
Viszont épp azért lenne szerintem jó és váratlan, ha kiderülne még ilyen titok a Red John ügyről, mert ugye ő már le van zárva.
Lófaszt folytatják, és nem Carlton Cuse közreműködésével, de a többi stimmol. Cuse annyit mondott csak, hogy valahol látná értelmét annak, ha az ABC feltámasztaná a franchise-t, de nem tárgyal a csatornával. Innen van az infójuk nekik is, csak másként értelmezték, mint mi…..
Bacchusz 2014.04.30 08:26:36
@Monsieur Padouncour:
S ilyenkor nem a sixx-et kell vádolni spoilerezéssel, hanem a kedves Blikket.
2004-ben indult útjára a Megasztár, a TV2 énekes tehetségkutatója, és ugyan eddig csak hat évada volt, de idén máris a 10 évfordulóját ünnepli. És ha már van egy ilyen kerek szám, a TV2 le is csap rá, és március 15-től, azaz szombatonként, az RTL Klub Szombat esti láza ellen…..
Blogolkodom, tehát vagyok Meglett 2014.01.18 12:11:42
Óriási örömmel és annál nagyobb megkönnyebbüléssel bejelentem, hogy egy egészséges és gyönyörű kisfiam született. Nagyon hosszú és gyötrelmes szülés volt, ahol a tehetetlenségem teljesen kiakasztott, de a születés maga egy leírhatatlan érzelmi vulkánkitörés. A gyerek…..
Íme a második, egyben befejező bemutató erről a borzasztóan félresikerült celluloid-szörnyetegről! ..
Tegnap este véget ért a TV2 utóbbi tíz évének egyik legjobb húzása, a Sztárban sztár. Az ismert énekesek bőrébe öltöző hazai sztárok szerepléséről szóló külföldi formátumot a TV2 nem vette meg, hanem sajátot fejlesztett, és jól járt vele. A műsor az első pár adás…..
A vasárnapi X-Faktor a Döntés alcímet viseli, de persze ez a rész, a döntés az egyórás műsoridőből úgy nettó hat percet jó, ha elvisz, mert előtte a szavazatok utáni könyörgés, az aktuális heti sztárfellépő playback-műsora és az egyre rettentőbb ruhákba öltöztetett…..
Bacchusz 2013.11.03 10:54:06
Én egészen a közös produkcióig úgy voltam vele, hogy nem volt ez olyan rossz rész, de amit ott műveltek, azt jobb helyeken fegyházbüntetéssel sújtják.
De kezdjük csak az elejéről:
- Fat Phoenix ismét bűnrossz volt, menjenek már haza.
- A BTW-ben lenne ugyan potenciál, de eléggé rétegzenének tartom őket, nem lesznek képesek önmagukban nagy színpadokat megtölteni, meg már kezdenek kicsit unalmasak lenni.
- Bozsek Márk pedig kezd egyre inkább az idei év JFK-ja lenni. Eddig egyetlenegy olyan dalt nem tudott elénekelni, amire emlékeznék hétfőtől. De amit itt a "Féltelek"-ben nyújtott. Ki mondta neki, hogy -főleg ennél a számnál- az ilyen halkabb, érzelmes daloknál kiabálni kell, hogy megmutassa hogy ő most mennyire aggódik/fél/szeret/stb. Jelent valamit azért, hogy a Geszti bevállalta, hogy figyelj, ezt most nem énekelted jól, nem voltak helyükön a hangok. Bár még kíváncsi lettem volna Alföldinek az igazi véleményére, nem arra a seggnyalásra amit a szájába adtak.
- A többi szerintem nem volt olyan rossz, most először még a Szabó Ádám is tudott szórakoztatni.

- De amit a közös produkciónál műveltek... Most komolyan, melyik elmeroggyantnak jutott eszébe, hogy a "Perfect Day" közepén elkezdjék azt a "R.I.P."-zést?? Ennél jobban elrontani egy megemlékezést nem lehet. Ettől megmutatjuk, hogy mi most mennyire együtt érzünk? Abszolút méltatlanná vált az egész. Normális helyeken úgy csinálják ezeket, hogy becsületesen végigéneklik az elhunyt zenész dalát, és kész.
Valamint engem kicsit zavart hogy istenesbence percenként sulykolta, hogy Lou Reed a napokban halt meg. Miért nem lehetett azt mondani, hogy a múlt héten? Mert így nagyon úgy jött le, mintha Lou ezen a héten hunyt volna el, s ők most, az X-faktor, megmutatják, hogy mennyire flexibilisek, hogy "megtanulnak" és "előadnak" egy számot tőle.
Oké, ez utóbbi már csak kukacoskodás tőlem, de akkor is le akartam. Na mindegy. Reméljük, hogy ma tényleg olyan megy haza, akit megillett ez a kihagyhatatlan lehetőség
Nyolc óráig lehet ráhangolódni az X-re, (Ezt írtam szombaton.) aztán meg már úgyis mindegy lesz, mert szépen élőben lekövetem a műsormenetet és ahogy az lenni szokott, némi fáziskésés és buffering után megírom a sallangmentes mivótot, meg a velős kommentárt. Addig a…..
Na, újra egy szép X-Faktor-hogyvolttól bearanyozódott reggelre virradtunk. Hózentróglit felkötni, mert a dráma már élőben ömlik a képünkbe, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a mentorok és mentoráltjaik – de szép magyar szó ez – archív felvételeire ráhúztak valami delay…..
Bacchusz 2013.10.15 16:39:25
A cikket végigolvasva mindkét felet tökéletesen megtudom érteni, mind azokat akik ekézték és akiknek tetszett a hv. Először is ne felejtsük el, hogy candyperfumegirl olyan magasra helyezte a mércét az előző évadok hogyvoltjaival, hogy gyakorlatilag azt a szintet nem lehet megugrani. Az egy olyan stílus volt, ami csak rá volt jellemző, egy idő után már könnyen ki lehetett találni melyik cikket írta candy, anélkül, hogy megnéztük volna a szerző nevét. De azt se felejtsük el, hogy Chat Géza nem candy és nem is várhatjuk el, hogy úgy írjon s echte olyanokat összefoglalókat írjon.
Tény, hogy én egy egy idő után már sokallottam a káromkodást a cikkben, azt elismerem, hogy az "ecceri" ember felháborodását az RTL keltetőjéből kitermelt szennyhalmaz iránt, amit az ilyen tehetségkutatók gondos ügyességgel plántál bele a hipnotizált közönség agyacskájába, jól elkapta.

Viszont kedves Chat Géza! Annyiban egyet értenék az elégedetlenkedőkkel, hogy kérlek figyelj kicsit légy konkrétabb, írj bővebben a produkciókról, pl szám címe - amit itt kb. 1-2 danolászós legénynél/lyánynál volt csak odaírva. Tudom jól, s megértem, hogy az elődadások 80-90% semmiféle nyomot nem hagy benned - csak egy szombat estédet veszi el mindörökre - akkor is érdemes kitérni ezekre.
Mire célzok ezzel? Én mind a mai napig bizonyos rendszerességgel újra olvasom candy X-faktor/Megasztár hogyvoltjait nosztalgiából. S a beleélést segíti hogy a produkcióról nem csak annyit olvasok, hogy "ez szar volt. MÉG EGYET!", hanem a produkciók szürrealitásáról és dalválasztás komolyságáról is kapok emlékeztetőt, s ez ugyanolyan élvezhetővé teszi számomra a cikk olvasását. Most még élveztem a cikket a friss sebek miatt, de tartok tőle, később, miután behegednek a lelki sérülések, már nem lesznek annyira átütőek ezek a -jogos- káromkodások.
Jelen pillanatban úgy érzem, hogy ha így folytatod - holott egyébként a cikk tetszett és jókat nevettem rajta - a későbbiekben nem fogom annyiszor elővenni újra elolvasni a jövőben, a fent említett hiányosságok miatt.
Bár ki tudja? Nem láthatom előre a jövőt. Inkább megyek telefonálni az EzoTv-be, amíg nem késő.
Neked Chat Géza meg kitartást a hétvégén.
Bacchusz 2013.10.15 17:12:10
@Chat Géza:
Igen, ebben teljesen igazad van, hogy az RTL nem partner abban, hogy tudassa a drága nézőkkel, hogy most kb mit is hallottak.
Viszont remélem ez segíteni fogja a munkádat a hogyvolt írásban :)

hu.wikipedia.org/wiki/X-Faktor_%28negyedik_%C3%A9vad%29
Bacchusz 2013.10.15 17:26:41
@schanc:
Igen, abbamaradoztak miután már sokszor Nóri sem volt a helyzet magaslatán, s sokszor mást mondott be mint ami a szám címe volt.
Hát igen, az az est nem csak a magyarázkodások miatt maradt feledhetetlen. :D
Viszont ha már így felemlegeted a James Bond estét, kiváncsi vagyok, hogy idén megpróbálnak-e (is néha) tematikákra szorítkozni, vagy a free-for-all szerűen mindenki azzal megy neki a hétvégének, amivel akar.
Az első élő X-Faktor-adás nagy tanulsága, hogy a zsűri vérfrissítése még úgyis megmenti a műsort az unalomtól, hogy Szikora Róbert néhány megnyilvánulása már-már Somló Tamást idézte. A mentorházból továbbjuttatott 12 versenyzőből nyolcat már most haza lehetne zavarni,…..
comment:com Fejjel a Búrának 2013.09.13 11:00:00
A TV2 végre lerázta magáról a szerda esti kötelező Doktor House-ismétléseket és bedobta a nyár legsikeresebb sorozatát, A Búra alattot. Amerikában is kisebb rácsodálkozás volt a sorozat iránti nagy érdeklődésre, már csak azért is, hogy a nyári holtszezonban aratott osztatlan…..