Regisztráció Blogot indítok
Adatok
craig

30 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Erste azt állítja, hogy értik egymást valakikkel. Miklós levele alapján ezek a valakik nem az ügyfelek. Kedves Homár, Egy érdekes kis történetet szeretnék megosztani veled a magyar bankvilág legaljáról. Családunk minden tagja az ERSTE banknál vezette a számláját…..
A Showtime sorozatának ötödik évada megy éppen a tévében, és ennek egyik történetszálában mutatnak egy szír menekülttábort is, ahol a főhős Claire romos házak és éhes gyerekek között botorkál, mellette összegraftitizett falak láthatók, ilyen feliratokkal: Meg…..
Az alábbi levél alapján csak annyiban lehetünk biztosak, hogy a Telekom forintért árul mobilnetet, amit a honlapján vagy appal is megvásárolhatunk, de, hogy mennyiért mennyit, azt csak ők tudják. Jól meg is kérdezzük őket, mert egyébként ebből a sok, egymásnak ellentmondó…..
craig 2015.09.03 11:30:32
@penzor: A posztológyermek szerintem a Domino NetPlusz M 500MB csomagot vásárola 1990-ért. Azért ennyiért, mert nincs net a díjcsomagjában. Annyi az eltérés, hogy az app ezt a csomagot tévesen 1GB-osnak írja.
craig 2015.09.03 12:06:26
@penzor: Én nem használom ezt az app-ot (ezek után se fogom :D), de gondolom, hogy használhasd meg kell adni a MT Azonosítót. Ebből megállapítja a díjcsomagod, és ennek megfelelően ajánla fel a plusz opciókat. De ahogy a mellékelt ábra mutatja, az árazás jó, az adatmennyiség nem...
craig 2015.09.03 12:14:06
@fool: lásd a legelső hozzászólásom feljebb: "az olcsóbbikat akkor választhatod, ha van valamennyi mobilnet a csomagodban és amellé szeretnél még keretet; míg a drágábbikat akkor, ha egyáltalán nincs mobilnet a csomagodban."
Nemrég két amerikai katona és egyik barátjuk hatalmas bátorságuknak köszönhetően megakadályozták, hogy egy 25 éves marokkói terrorista ámokfutást rendezzen egy Amszterdamból Párizsba tartó vonaton. Az egyikük Anthony Sadler volt, akit Jimmy Fallon be is hívott a saját…..
Örök klasszikus a fizető parkolás témája, mégis egy ideje nem kaptunk ilyen ügyben levelet. Most úgy tűnik, egy füst alatt pótoljuk a lemaradást, mert Lac hosszú évek alatt felhalmozódott sérelemtömegét zúdítja ránk a nem működő meg a rosszul működő és a furán…..
Tékozló Homár Megszívod.hu 2015.07.31 09:39:00
  Sokszor mondtuk, hogy olyan helyekről, amiknek így néz ki a kapcsolat oldala, ne nagyon vegyünk semmit, mert 1900 forintért talán még megéri a forradalmi hajcsavaróval együtt járó tanulság, de a fűkaszával mondjuk már 25 ezret bukunk, ha mégsem olyan király, és kontakt meg…..
Kevés olyan network-sorozat van, amit rendszeresen nézek, nem sznobságból, hanem mert ha mérlegelni kell, márpedig ha ilyen mennyiségben ömlik az ember nyakába a kontent, akkor kell, szóval ha azon múlik, hogy mire jut idő akkor és ott, amikor adják a friss epizódokat, akkor nehéz…..
Belsőség Széles utak földjén 2014.04.28 14:28:00
Néhány napja rendezgettem a képeket a számítógépen, és két Ctrl+c/Ctrl+v között elkezdtem lapozgatni a két évvel ezelőtti amerikai utazás albumát. Egy gyerektáborban dolgoztam, New Hampshireben, ez Maine után a második legészakabbi állam a keleti parton. A világon szerintem itt…..
Namármost. A House of Cards (Kártyavár) az egyik legjobb dolog, ami a sorozatvilággal történhetett - legalább olyan kiváló politikai sorozat, mint az Elnök emberei volt, csak hiányzik belőle Aaron Sorkin mindent átható optimizmusa és liberalizmusa. Ez egy olyan sorozat, ami pont…..
craig 2014.03.13 13:30:33
@goodjohnwin: Egyetértek! T-nél ráadásul külön havidíja van magának a Videotékának és aztán még az egyes részekért is külön kell fizetni.. Nem csoda, hogy nem használjuk.

Gyüjjön már a Netflix, na :)
Mivel az HBO nem hirdetésekből él, így olyan nézettségi adatokat közölnek, amilyet akarnak, de a True Detective esetében még kozmetikázni sem nagyon kell. A sorozat nézettsége ugyanis a normális trendtől eltérően nem csökkent a pilot után, hanem szépen emelkedett, egészen addig,…..
craig 2014.02.26 12:31:21
@yaksi: jaja. Az első mondatba a HBO helyére be lehetne helyetesíteni azt, hogy MTV :)
craig 2014.02.26 12:52:31
@sixx: Én értem amit írtál abban a cikkben. De az MTV is olyan mint egy kábelcsatorna, csak az előfizetési díjat az adónkból vonják le :) Automatikusan, ha nézzük, ha nem. Így aztán a nézettségükről is bullshittelhetnek ahogy akarnak, nem a hirdetésekből élnek ők sem.
Az ELMŰ fájdalommal tudatta, hogy otthagyja mindannyiunk kedvenc késedelmikamat-generátorát, és ezentúl a saját honlapján fogja prezentálni az elektronikus számlákat. Ezzel az összes díjnetes ügyfelüket rákényszerítik, hogy náluk is regisztráljanak, különben mehetnek vissza a…..
craig 2014.01.07 10:28:30
@Kalnoky: én tavszamlan regisztráltam és használtam az ELMŰ-t és küldték a mail-t, hogy onnan is lelépnek
craig 2014.01.07 10:35:21
@Kalnoky: igen, nekem is van még egy befizetetlen számlám, valószínűleg ez lesz az utolsó, mert emailben ugyanezt írták mint itt fent, hogy Január 15 után már csak az ELMŰ honlapján lehet..
Itt választ kaphat minden kérdésére, ami a IV. Totalcar Hungaroring Pályanappal kapcsolatos. Jöhet!..
A tegnap bemutatott celluxos-újságpapíros buheramegoldásra a BKK ma reagált és még egy fotót is küldött a magyarázata mellé. A lényeg: egy személyzeti ajtó miatt fabrikálták a BKV dolgozói ezt az ideiglenes sarokvédelmet. Mint írják: A FUTÁR projekt keretében kihelyezett…..
Naiv lakásvásárlókat váratlanul érte, hogy miután 30 nap alatt nem sikerült átiratniuk az áramot az új tulaj nevére, egyszerűen elvágták a kábelt az ELMŰ szerelői. Egy nappal később ugyan leadták a papírokat, de az aláírható szerződésről elfelejtették értesíteni őket,…..
hogyvolt Hannibal 1x08 - Bél 2013.05.30 10:45:32
Will otthon, a kutyák között szerel valamit, amikor kintről egy eb sírását hallja, hát kimegy megnézni, de persze sehol semmi, mert haluzik állandóan szerencsétlen, az agyára ment a sok szörnyűség hét epizód alatt. Ugrunk Tóbiásra, aki egy kiskölyköt tanít csellózni, de a…..
Naiv ügyfél mezei lakcímkártya cserét eszközölt volna egy okmányirodában járási istennyilában, de nem sikerült, mert 4 hónapos gyermekét bemondással tudta csak igazolni. Azt állították nemtudjukhol, hogy jogszabály változott, és kell a gyereknek személyi. Személyit viszont…..
Végre elérhető globálisan is a legújabb Real Racing! Hosszas várakozás és megannyi ígérgetés után mától tölthető az App Store-ból. Freemiumként.. hmm.. Én már le is húztam, most egy ideig nyúzom, tesztelem, aztán jövök a részletekkel! Letöltés (US Store) ..
Naiv ügyfélnek nem sikerült jó áron memóriát vennie a Bluechipnél, mert először rossz terméket akartak rásózni, aztán hetekkel később kiderült, hogy rossz volt az ára, 26 ezer helyett csak 43 ezerért lenne: Január 29-én leadtam a rendelésem a webshopukban egy 16GB-os DDR3…..
craig 2013.02.14 13:23:57
@Shagrath: de kit érdekel hogy mennyibe kerül igazából? ha megrendelte 26ezerért, vissza is igazolták neki, hogy oké, akkor miért a posztoló a hibás?

ezekkel az esetekkel kellene már kezdeni valamit. ha az eladó rossz árral tölt fel egy terméket, akkor azt adja is annyiért, nem?!
Shazagi egy kétséges hasznú fejlesztésre lett figyelmet a MÁV jegykiadó automatájánál: A magyar vasút egyik új, számomra teljesen érthetetlen húzására szeretném felhívni a figyelmet. Történt, hogy múlt pénteken (2013.02.01- a dátum még fontos lesz) szokásomhoz híven haza…..
Már egy ideje a fiókomban tanyázik ez a toll, mert sajnáltam elhasználni. Tudtam ugyanis, hogy a Waterman tollak rohadt drágák, legalábbis abban az esetben, ha nincs rajtuk egy Ignis felirat. A Suzuki Ignis gyártási idejéből szabadon kiszámolható, mennyi ideje vigyázok erre a…..
craig 2012.12.21 09:09:45
Itt az ideje, hogy véleményezzem az új iPad mini-t, amit pár hete mutatott be az Apple. Instant get.. LESZ! Amint megkapja a retina kijelzőt. Már régóta vártam rá, hogy előrukkoljon az Apple a kisebb iPad-el, mert mérete miatt úgy érzem, hogy praktikusabb lenne. Nem csak utazás…..
Nemrég fejeztük be Los Angelesi sorozatunkat. Az egy dolog, hogy hetvenöt gigányi nyersanyaggal tértünk haza. Az egy másik, hogy ebből több mint húsz cikk lett. De maradt még más is a bőröndben. Olyan, ami nem a képernyőre, hanem a falra való. Vagy a fejre. Alább nem egy, nem két,…..
Kedden megtudjuk milyen lesz az iPad mini! Vagy ahogy én hívom: miniPad :)..
Na írnék végre az iOS 6-ról is tapasztalatokat, de nem tudok, mert még nem tettem fel az iPad-re :) Ez az első oprendszer amit nem frissítettem azonnal, mert valamiért nem tűnt eléggé jónak az előzetesek, meg a netes tapasztalatok alapján. Valamint a Google Maps és YouTube app hiánya…..