Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fuszeklistoppoló

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gulyás István riporter legendás interjújáról lesz szó, de távolabbról indítunk. Köztudott, hogy a magyar köztévé feladata, hogy alternatív valóságot fessen a kedves tévénéző nappalijába. Úgy tegyen, mintha visszatértünk volna a Kádár-rendszerbe, a magyarság ősi…..
fuszeklistoppoló 2013.09.13 18:29:45
Nekem már totális herótom van, amikor azt hiszik rólunk, hogy fogalmunk sincs a KRESZ-ről. Nekem még PAV-om is van, de mégis állandóan ki akarnak oktatni az okoska autósok. Mondok egy példát. Kosztolányi-Móricz között megyek a buszsávban, természetesen kerékpárral, és természetesen szabálytalanul, de amennyiben a belsőben mennék, akkor dudaszó lenne és anyázás. Na ekkor egy ótós mellémér - én azt hittem taxis, de nem az volt - mert behúzódtam a lámpánál a belső sávba, és arról nyöszörgött, miért nem megyek egyenesen a sávban. Mármint a BUSZ-sávban, ahol neki sem volt semmi keresnivalója. Plusz a sáv keskeny ahhoz, hogy sávon belül szabályosan előzhessen, vagyis tök mindegy hogy egyenesen, vagy az úthibákat kerülgetve megyek, nem előzhet. A legszebb, hogy én tudatában voltam, hogy szabálytalan a buszsáv számomra, de ő nem, mert még kioktatott engem. Szóval tisztelt és nem tisztel ótósok - munkában magam is az vagyok - előbb a saját portátok előtt kéne söprögetni. Rendszeresen látom, hogy előbb fékeztek, mielőtt kitennétek az irányjelzőt. A mögöttetek haladó - járműtől függetlenül - teljesen tanácstalan, hogy mi a fenét akarhattok. A másik meg a kereszteződés. Amikor a sávból több irányba is lehet tovább haladni, az elindulásig sosem tesziktek ki az irányjelzőt. Csak amikor már fordultok, de akkor már mi a frásznak. Folytathatnám még a telisárgás és telipirosos áthaladásal, amikor fék helyett teligázt nyomtok. Asszem ennyi is elég, tessék elgondolkodni magatokon, ás csak az szóljon be nekünk, aki maga sosem vét a KRESZ szabályai ellen. De tuti nincs ilyen, mert 30-as táblás helyeken megyek 30-cal, és letoltok az útról.
Szóval LOL hogy a szabályosan közlekedő - hehehe - ótósok mondják ránk, hogy nagyfejű. :)
Ami meg az edzéseket illeti, azok a srácok - néha én is - tempót mennek, és nem szélesebbek akkor sem, ha egymás mellett ketten mennek, mint egy kisautó. A közel haladás meg olyan reflexeket szül, amilyenről volánt markolászva sosem lesz senkinek. Az esésről meg csak annyit, hogy könnyebben mennek egymásnak az ótók a követési táv letojása miatt, mint a bolyban haladó sportbringások.