Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pityubatyo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az állandó megújulási kényszerbe szenvedő MSZP hétvégén Gyurcsány Ferenc bábfiguráját Molnár Gyulát választotta a párt elnökének. Az új pártelnök személye nemcsak azt jelenti, hogy gyakorlatilag az MSZP a DK tagozatává vált, hanem személye egyet jelent a sötét múlt folytatásával Hagyó Miklóssal,…..
A Jóban Rosszban egyik főszereplőjét emlékezetes hajtépés közepette, rendszeres ittasságára és munkaképtelenségére hivatkozva rúgta ki a TV2, legalábbis állítólag, hiszen a színész mindezt menten cáfolta is, mi meg nem voltunk ott a forgatáson egy szondával, hogy igazságot…..
Gondolom mindenki észrevette már, hogy a Steam egy új játék telepítésénél minden szükséges csomagot (DirectX, NET Framework, stb.) felrak a játék könyvtárába, ha megvan, ha nincs. Ráadásul a telepítés végén ezeket nem törli. Ez egy ideig nem zavaró, de később hamar meggyűlhet vele a bajunk.Lássunk…..
pityubatyo 2014.11.28 10:19:37
A Bors mai száma szerint milliókat kereshet Alföldi Róbert a körülötte lévő felhajtáson és az István a király körüli botrányon. Az alig egy hete, róla megjelent könyv ugyanis rögtön a toplisták élére ugrott, majd az összes példányt pár nap alatt elkapkodták. Büchler…..
pityubatyo 2013.09.13 16:07:47