Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vörösné Éles Csilla

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előzetes várakozásokat is felülmúló káosszal indult az idei tanév. Hiányzó tankönyvek, csökkenő pedagógus bérek, asztal és padok nélküli tantermek botrányos étkezési díj befizetés. Az Önkormányzat szerint minden rendben. Összeomló tankönyvellátás A…..
Vörösné Éles Csilla 2013.09.13 09:00:47
Lőrinci Magazin
szerkesztősége

Tárgy: tényszerű adatok a 2013.09.10.12:00 megjelent „Tanterem padok és székek nélkül” íráshoz

Tisztelt Szerkesztő Úr!
Megdöbbenve olvastam írását a tanévnyitó ünnepség keretében átadott osztálytermünkről.
A cikkben megjelenő kép, melyen Kucsák László alpolgármester úrtól éppen a virágcsokrot veszem át, olyan feliratot kapott, amely szöveg biztosan nem hangzott el a tanévnyitón. A kép alatti szöveg feltehetően a képhez tartozik, vagyis rólunk, a Bókay Iskoláról ír.
A „XVIII. kerületi hírek, események tényszerűen” rovatban megjelent cikk írója bizonyára nem tudott eljönni a Kerületi Tanévnyitó Ünnepségünkre a 110 éves Bókay Árpád Általános Iskolába, mert különben nem kerülhette volna el a figyelmét, hogy az átadott tanterem mellett egy szertárhelyiség, egy kicsi fejlesztőszoba is helyet kapott, és teljesen felújították a földszinti mosdókat is. A helyet a régóta nem használt gondnoki lakás adta. Az átalakítást a Városgazda18 végezte az Önkormányzat megbízásából és finanszírozásában. Az új terem ad lehetőséget, hogy ne két, hanem három első osztállyal induljunk idén, ezzel is enyhítve a zsúfoltságot, az első osztályosok körében.
A tanterem felszerelése - padok, székek, tanári asztal, legmodernebb interaktív tábla, projektor - az iskola igényei szerint lett megrendelve, erről a KLIK gondoskodott, és mindezek a tanításhoz elengedhetetlen kellékek már az átadáskor a teremben felszerelt állapotban, berendezve várták a tanulókat, a tanévkezdést.
Kérem, hogy iskolánk jó hírnevének megtartása érdekében tegyen helyreigazítást az oldalon! Ha a jövőben iskolánkról szeretne tudósítani, keressen fel, győződjön meg saját szemével a tényekről, szívesen körbevezetem.
Üdvözlettel:
Budapest, 2013.09.12.
Vörösné Éles Csilla
a Bókay Árpád Általános Iskola igazgatója