Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabi91

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Városi túlélő 10 fontos teendő 2012.02.05 20:27:00
Biztos vagyok benne, hogy sokan közületek semmilyen módon nem készültek fel egy esetleges rossz szcenárióra. Nincs ezzel semmi baj, mondhatni ez a normális, hiszen a legtöbbünk dolgozik, fizetést kap érte, aztán a boltban levásárolja azt. Ez így megy napról-napra: reggel megvesszük…..
Szabi91 2013.09.13 08:26:19
Sziasztok
Ugye a gond az előkészítéssel a pénz,nem tud a legtöbb ember előre bevásárolni.A megoldás,hogy mindig amikor elmész a boltba akkor hozzáteszel 1 konzervet vagy épp valami mást,vagy kezdj el a kertedben ültetni gyümölcsfát vagy zöldségeket és a termésből csinálj konzerveket vagy szárítsd ki.
Fontos,hogy a magok ne legyenek ember által gén kezeltek mert ha azok akkor nem fog megteremni.Nevelj otthon pár csirkét még most.Személy szerint keresztény ember vagyok és olyan üzeneteket olvasok amiket Isten ad nekünk egy nőn keresztül,lehet röhögni meg kigúnyolni,de minden ami eddig le volt oda írva az beteljesült.Ezeken a linkeken találtok hasznos dolgokat:
amasodikeljovetel.hu/index.php
Felül az önellátásnál találtok jó dolgokat.
antalvali.com/hirek/egy-hektaros-oroklet.html
Itt pedig az ültetési rendszer található.
Szerintem ha valami történne akkor el kellene a várost hagyni vagy ha van otthon kert akkor lehet otthon is maradni,időnként elmenni halászni vagy ügyesebbeknek vadászni,csapdákat letenni stb.Barátokkal szomszédokkal összefogni.A legfontosabb az Ima,de az is a tiszta szívből jövő,hiszen ha éhezünk,szomjazunk,megvagyunk gyötörve akkor még a hitetlen ember is Istenhez fordul,majd meglátjátok. :)