Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JoeyOrWhatever

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassacskán véget ér az idő, melynek eltöltését itt valósítom meg az Egyesült Királyságban, így (és semmiféleképpen nem azért, mert már régen írtam és bármiféle számadási kötelezettséget éreznék a felé a 3ésfél ember felé, akik erőn feletti türelmet és kitartást…..
JoeyOrWhatever 2013.12.15 03:33:20
Régen írtam már, de mivel nem volt miről írnom így inkább megkíméltem azt a majdnem két embert aki még mindig rendíthetetlenül bízik benne, hogy egyszer úgy fogok írni mint egy majdnem normális ember (nem úgy mint egy elmeháborodott-posztneonyelvreformista-fogyatékos-hülyegyerek…..
Mint már többször említettem, milyen színes környezetben élek jelenleg (gyors fejszámolást követően kb. 12 különböző nemzetiség lakik a közvetlen környezetemben, plusz itt van még Wolverhampton lakossága, akikkel szintén napi kapcsolatban vagyok [Wolftownról azt kell tudni,…..
Immár második hetemet tudhatom magam mögött, amit iskolába járással töltöttem el.. (És végre sikerült nem 'Na'-val vagy 'Namármost'-tal kezdenem egy bejegyzést :D ) Nemsokára kifejtem ezzel kapcsolatos kifejteni valóimat is, de előbb az elvileg élvezetesebb éjszakai életemből…..
1 Semester in Wolverhampton asdf2 2013.09.22 18:53:39
Megint nincs normális cím mert megint nem akarok normális címet írni. Meg igazából ha akarnék sem tudnék. Meg igazából írni sem tudok, de még mindig úgy tartom, hogy ez a legegyszerűbb módja annak, hogy akit egy kicsit is érdekel, hogy mi van velem az önkielégüljön pár…..
Nos. Elöljáróban bocsánatot kell kérnem, hogy az előző bejegyzésnek nem sikerült túl értelmes címet adni, de túl közhelyes lett volna, ha valami 'Első napjaim' vagy 'Utam és fassetudja' vagy ténylegnemtudom címet írok oda... szóval messzemenően páratlan kreativitásomból arra…..
1 Semester in Wolverhampton asdf 2013.09.12 23:51:50
NA. Mielőtt még valaki bármilyen félreértések áldozatául esne, le kell szögeznem azt, hogy ezen értelmetlen-összefüggéstelen-helytelen, nevezzük szavak összehányásának, nem az a célja, hogy a kedves és mélyen tisztelt és buzgón imádott és a többi nyálszarság…..