Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rag

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Checkpoint 5x10: Bungie 2019.06.29 21:14:44
Legutóbb kcisit megkavarodott a számozás az E3 miatt, a 9-es Checkpointra ráküldtük a 11-est, mert az E3-ra gyorsan rá akartuk dobni a show-t értékelő beszélgetésünket, és a 10-es adás akkor még bőven vágólapon volt. Ez lett ugyanis talán a leghosszabb adásunk, mindennel együtt két és negyed óra,…..
  Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogy fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Bitliszbá is hamarosan kitárulkozik a fenti kérdésben, de addig is nézzük meg a világátlag zenei ízlését. Szerintem az Eye of the Tigert mindenki tudja (nagy meglepetésre benne lesz), de talán a többi sem okoz majd nagy meglepetést. A Runners World tette fel a kérdést a…..
Ulrik Facebook feedjében láttam ezt a posztot Fejes Lászlótól a Runners World Amerikai kiadására, amiben azt boncolgatják, hogy a futásnak miért remek kiegészítő része a lépcsőzés. Az egész alapja az ún. plyometrikus mozgás, ami az izmok gyors össze és széthúzását…..
rag 2014.08.26 13:22:29
@ubp: Tabán

Otthon (Debrecenben, Alföld!) a lakótelepek közepén lévő (féloldalt lépcsős) dombokon lépcsőztem, szerintem az is teljesen korrekt.

Vagy egy stadion lelátója?
Sziasztok, újra csinálunk Futóblog ruházati terméket, sőt, innentől igyekszünk majd valamiféle rendszerben előállni velük hallgatva a közönség bátorító szavára. Úgy döntöttünk, hogy a comeback dizájnnak egy örök klasszikust választunk új csomagolásban. Nem is húznnk…..
rag 2013.09.12 11:27:23
@zalko: Van ilyen rövid Nike nadrág is, nekem is ilyen van, rendes futónacik között kell keresgélni. Hogy pontosan mi a neve vagy típusa azt nem tudom. De nagyon kényelmes.

A póló nagyon faja de azért a ~9000 ft-ra még aludnom kell egyet-kettőt. :-/