Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K0kriszta (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kell az izgalom, nem lehet baj a pálinkával, csak figyelni kell rá! Kellő szakmaisággal gondozni kell, gondoskodni kell róla!   Mondják, hogy a pálinkából kimutatható sok-sok kémiai alkotó közül, az egyik, az nem más, mint az etil-karbamát (ethyl carbamate), amely…..
Megvédjük a pálinkánkat Tíz főzde érdemelte ki tavaly ősz óta, hogy a Pálinka Nemzeti Tanács védjeggyel lássa el termékeit. A pálinkák palackjain többlépcsős laboratóriumi és érzékszervi vizsgálat nyomán jelenhetnek meg a kifogástalan minőséget garantáló címkék.…..
K0kriszta (törölt) 2013.11.15 12:16:06
A pálinkavédjegyről itt olvashattok még, ha érdekel titeket a téma: hu.wessling-group.com/hu/hirek/ujabb-palinkak-szereztek-vedjegyet/
Olvashattok arról, hogy milyen vizsgálatoknak vetik alá a pálinkákat. Ezen kívül több cikket is olvashattok a honlapon, nem csak a pálinavédjeggyel kapcsolatban.
Plusz egy bónusz konklúzió: miért csalódnak a gyakornokok? Plusz egy bónusz konklúzió: miért csalódnak a gyakornokok? Az élethosszig tart tanulásról írt cikkben már említettem a gyakornoki programot. Viszont a Kétféle multiról szóló cikkhez kapcsolódóan Petya említette a…..
Trendlabor Tippek gyakornokoknak 2013.05.09 09:48:00
Végre megszerezted a gyakornoki helyet, minden sínen van, már csak pár kötelező kör és megvan a diplomád. Érdemes azonban a maximumot kihoznod a gyakorlati idődből. A dolog nehézségét ráadásul nem is a rád váró feladatok jelentik, hanem sokkal inkább a munka, mint olyan…..