Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Srác91

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Isten igéi, igazságai Igazi Böjt 2018.08.28 08:19:30
AZ IGAZI BÖJT(1.RÉSZ) Van az, az ige vers az Ószövetségből, ami arról beszél, hogy az Isten szerinti böjtölés, hogy micsoda, és hogy ez megegyezik, hogy ez rá mutat arra, hogy a szüntelen imádkozó élet, és a böjtölő életforma, hogy az Isten Fiának a beszédein való gondolkodás, és az által való…..
Ez alkalommal, azzal a kérdéssel szeretnék foglalkozni, hogy valóban az Isten beszéde szerint, a Biblia szerint lakozik-e valamiféle Szent Lélek, vagy Szentszellem az embernek a testében? Ezt a teológiát, az emberben lakozó teológiának a magyarázatával kapcsolatosan a Pál apostol levelének a…..
Hogyan kell értelmezni a "Szent Lélek" kifejezést? Gyakran találkozhatunk ezzel jelzővel az írásban,hogy "Szent Lélek".Eme írásomban azt fogom megismertetni,felhívni a figyelmeteket,hogy mikor kell személyként és mikor kell Isten természeteként értelmezni.A lélek szót,általában a Biblia élő,létező…..
BOLDOG MONDÁSOK JELENTÉSE A Boldogmondások célja és üzenete azonban nem egy lelki felemelés, egy megnyugtatás, egy vigasz, mely kielégíti az érzelmek szintjét, hanem egy komoly felhívás szellemben arra, milyen is kell, hogy legyen/lehet a tanítványi életút. Nézzük sorra, kik is a…..
Üdvözlök minden kedves olvasót!Azért indítottam ezt a blog-ot, mert szeretném minnél több emberrel megismertetni azokat az Isten igazságaival, beszédével kapcsolatos dolgokat, amelyek nagyon régóta el vannak ferdítve a különféle egyházak, gyülekezetek által, amelyek a Sátán zsinagógái.Olyan dolgokat…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..
CSIVICSUVI 56. ŐSZ ÉS FREEBLOG 2013.09.09 23:17:00
~ Arról bezzeg szó sem esik, hogy megint tüskés a fejecském ~   Szó se róla : nehéz dolga van az időjárásnak, ha a kedvünkre akar tenni. (De persze nemigen akar.) Eddig jobbára az volt a baj, hogy szétolvadunk az iszonyú hőségben, most meg hirtelen az lett, hogy meg lehet…..