Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CSomi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig még sosem csináltam Showreel-t, de mostanra olyan sok film jött össze, hogy ideje volt összerántani belőle egy összefoglalót. A videós munkáimat 2010 májusától számítom, ugyanis akkor kezdtem építeni a DSLR szettemet, előtte TV-nél dolgoztam, és handycammel készítettem kisebb videókat max.…..
Na, B-Birdnek sikerült olyan játékot feladnia a Játékvadászat rovatnak, amit eddig még senki nem talált ki, itt lehet tovább próbálkozni. Addig is jön az újabb segítségkérés, ezúttal Tamástól, aki szintén egy régi játéktermi gépet akar megtalálni: Én is felbuzdultam,…..
CSomi 2013.10.29 12:55:47
Elsőként szeretném megköszönni azoknak, akik pár poszttal ezelőtt kisegítettek pár sárgakazettás játék megtalálásában. Haverokkal azóta többször is tartottunk retropartikat és nyomtuk a régi klasszikusokat, amikkel még anno elkezdtük a gamerkedést. Namármost, a legutóbbi ilyen összejövetelen felmerült egy újabb játék kérdése, amit szintén nem tudunk cím szerint, remélem ki tudtok kicsit segíteni :D
A játék lövöldözős, kismaki korunkban csak helikopteres játékként emlegettük, mert a pályák elején és végén (vagy legalábbis az elsőn) egy helikopter tett le illetve vett fel minket. Az első pálya dzsungeles volt, a végén egy másik repülő volt a boss ha minden igaz. Sajnos kb ennyi maradt meg, de remélem elég lesz, erre felénk még mikor a koppincsnintendo volt a divat elég népszerű játék volt.
Egy másik kérdés: A két másik nagy partijáték a "kosaras" és a "jégkorongos", teljes nevükön
Nekketsu! Street Basket - Ganbare Dunk Heroes és Ike Ike! Nekketsu Hockey Bu - Subette Koronde Dai Rantou . Szóval ezek jelenleg is rongyosra vannak játszva, de érdekelne, hogy készült-e angol verzió is ezekből valami más néven, vagy csak az eredeti nyelven élvezhetjük ezt a játékot? ( Unokaöcsémet is be akarom avatni abba a korszakba, ahol én töltöttem a gyerekkorom és szeretném megmutatni ezt a játékot, de az idegen nyelve lehet elriasztaná, angollal már eléggé megvan barátkozva, ezért is érdekelne, hogy van-e olyan verziója)
Még mindig nem találtam ki nevet ennek a sorozatnak, csak azt látom, hogy nagyon népszerű. A héten 3 perc alatt meglett a Spy vs. Spy 2, tegnap meg két NES-es cucc, amit kevesen ismerhetnek itthon (igaz, ezekhez egy nap kellett). Tessék, csak tessék, ha valaki még keresi gyerekkora…..
CSomi 2013.09.12 00:13:30
@Püspök utcai gombaszedő: Nem, játékmenetileg mortal kombatos, tehát két karakter küzd a pályán egymással, fent életcsík, ilyesmik. :D Ami rémlik, egész szép volt színügyileg, ahogy a karakterek is, tehát nem ilyen elszineződött valami, NES játékhoz képest jól nézett ki...valószínűleg. Aztán lehet a gyerekkori elme, és a nem 100%-os flashback képesség a nosztalgia szemüvegével együtt javította fel ezt a képet a fejemben. :D De azért köszönöm.