Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marteen Rulez

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anas platyrhynchos domestica. Ez a csodálatos élőlény a középpontja mai adásunknak. Legalábbis az első háromnegyed órájának, amikor is kiderítjük, miben állhat korunk egyik legsikeresebb sorozatának, a Duck Dynasty-nek a titka. Megtudjuk, hogy mit is takar pontosan Aaron Sorkin új…..
futóklub Első edzés 2013.09.28 10:01:47
Na ez is megvolt! Csak pozitív érzések jönnek elő ha a tegnapi futóedzésre gondolok.Eddig magamtól futottam az utcán, de elhatároztam nyár vége felé, hogy elkezdek rendesen egyesülethez járni. Azóta sok minden közbejött ezért kellett majdnem egy hónapot várni, mire eljutottam…..
futóklub Új hét, új célok! 2013.09.24 15:31:15
Kezd beindulni a hét, és lassan meggyógyulok. Viszont nem tervezek előre most semmit, mert kitudja mikor mi jöhet közbe. Ugye kevesebb mint két hét múlva verseny. Ma a gyorsaságra fog menni az edzés. Rövid bemelegítés 1,5-2km utána pedig 300-400 méterek de gyorsan 3-5perces…..
Megjött az új cipő, minden tökéletes volt. Ki is próbáltam, meg ugye írtam is hogy leírom a tapasztalataimat róla meg minden. De sikerült elkapjak valamit aminek köszönhetően a kedd esti futás után totálisan lebetegedtem. Már a futás előtt is éreztem hogy fáj a torkom de enyhe…..
Nagyon nehezen indult ez a mai nap, a késői lefekvés, és a korai kelés miatt.Viszont a délután jól kezdődik!Hogy miért? Végre valahára megérkezett a Nike Free Run +3-as futócipőm :)   Ma le is tesztelem egy kisebb-nagyobb futással. Így már három féle futócipőről tudok…..
futóklub Ma is volt futás 2013.09.15 21:13:48
Ma is volt futás. Ma 7km-t futottam. Ez semminek tűnik a tegnapi 10hez képest, de elég szépen elfáradtam. Futás előtt 2-3órával megettem egy 32 centis pizzát, és nem volt valami kellemes emiatt futni. Na mindegy azért próbáltam hozni a 3:30-as km-eket. Nem tudom igazából hogy az jó…..
futóklub Mai futás 2013.09.14 20:19:00
Shit day... Good day! A mai nap valami elképesztően szar volt. Itt az Ősz, ami amúgy nem ronda évszak, de amikor esőzésre ébredsz, és sok sok felhőre átértékeled a napod... Szóval már rosszul indult ez a nap ,rossz hangulattal és egyebek. Egészen este 6ig volt rossz aztán…..
futóklub Mi kell a futáshoz? 2013.09.12 10:14:00
A címből ítélve nem lesz nehéz kitalálni hogy miről szól majd a 2.bejegyzés. Mi kell a futáshoz?Ez egy jó kérdés. Maximum két dolog szükséges. Az egyik fontos kelléke a megfelelő futócipő.El lehet kezdeni futni utcai cipőben is, meg teniszcipőben (én így kezdtem) de…..
futóklub "Az első bejegyzés" 2013.09.11 21:27:03
(Hajnali 5óra 45perc) Szól az igazán kellemes ébresztő, kipattanok az ágyból és nekiindulok ennek az igazán csodás napnak.A reggeli toast kenyér, sajtal, sonkával nem valami tápos és laktató reggeli, ha a németek meglátnák, kardjukba dőlnének. De itt most nem is a nagy…..