Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Olcsó Honlap

5 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, Európa teljesen megkergült, egyre feleslegesebb dolgokat írnak elő minden új autóhoz. Azonos című írásunk kommentposztja...
Olcsó Honlap 2014.03.12 21:56:46
Nem teljesen ide tartozik, de 112. Még a Thököly úton laktam, az egyik kocsmától nem messze, amikor este 9-kor kutyasétáltatásból tértem haza. Már akkor ott feküdt egy részeg besza-behu csöves a kocsma mellett és hallgatta a zenét. A kocsma 10-kor bezárt, és jó fejek voltak, mert a hajlékonyt ott hagyták a kocsma mellett.

Fél 12-ig hallgattam, hogy a tetű mit kornyikál, dünnyög, kurvaanyáz, úgy, hogy másnap 5-kor keltem hajnalban. Felhívtam a 112-t, mondom egy csöves a kocsma mellett fetreng és nem össze-vissza óbégat. Kezelő: és orvosi segítség kell neki?

Mondtam, hogy tudja a fene, én csak hallgatom, mit röfög össze, erre majdnem fel volt háborodva a csávó, hogy én nem megyek oda egy tök részeg homihoz állapotot vizsgálni. Végül megegyeztünk a rendőrökben, azok 5 perc alatt kijöttek, a csövi amint meglátta őket, nagy integetések között fogta magát és szinte pér másodperc alatt elhúzott.

De hívtam már járdán fekvő hajlékonyhoz mentőt is máskor, a mentősök kb. fél óra alatt ki is érkeztek, arcukon baromi nagy munkakedvvel. Ketten felsegítették a homit, az meg fogta a kinyitott mentő két oldalát és jól fel akart lépni a magas küszöbre, telibe fejelve a felső peremet. Visszaesett, kicsit fejbeverte magát a betonnal, erre a két mentős fogta és úgy bebacta a mentőbe a homit, hogy még a kocsi is majdnem oldalra dőlt. Később mesélte ismerős, hogy azért szeretik az ilyen fuvart, mert nem elég, hogy máshol meg infarktusos beteg vár a kocsira, de a hajlékony beszállítása után még padlótól a tetőig át is kell fertőtleníteni a kocsit, így nem 1-2 fuvar esik csak ki.

De a legviccesebb találkozásom a 112-vel az első hívásom volt még olyan 2007 környékén: mentőt akartam hívni egy összeesett nyugdíjashoz, és csak a 112 ugrott be. Felhívom őket, halló, 112 - mondja egy unott hang. Eldarálom, mi történt, mondja a csóka, hogy hívjam a mentőket. Mondom az a 104? Vagy a 107? Mire a csóka: tudja mit? Majd szólok nekik én!
A blog.hu címlapja felett igencsak eljárt már az idő, így éppen ideje volt, hogy megjelenésben, tartalmilag és funkcióját tekintve is újragondoljuk. Az elmúlt évek tapasztalata és különféle statisztikái azt mutatták, hogy próbálkozásaink ellenére a címlapra nem tartalmat…..
Olcsó Honlap 2014.03.12 20:58:00
@Monty H.: Volt benne szex? Nem? Akkor hidd el, nem érdekes, csak te hiszed annak. Saját tapasztalat: órákig írt hosszú, érdekes téma: pár ezer, egész hétvégén futtatva 10-12000 oldalmegjelenés. 12 kép egy tuti csajról: 35000 és még több oldalmegjelenés minden erőlködés nélkül. És ezt nem az Index szerkesztők csinálják, az emberek klikkelik össze! Ilyen az élet!
Egy Facebook vírus (Trojan.FakeFlash.A / Trojan.GenericKD.1571215) terjed az interneten, mely a Facebookon a hírfolyamunkban az ismerőseinkről ígér meztelen videót. Bár angolul teszi ezt és eléggé primitív módon, világszerte 2 millióan már áldozatául estek neki. Többek között…..
Már jó ideje mindenki azt találgatta, hogy mikor következik be az újabb Google PageRank frissítés. Az előző évek frissítéseit áttekintve, az látható, hogy november környékén kellene kijönnie az újabb frissítésnek: 2011: január, június, július, augusztus, november 2012:…..
Nem tudom, rajtam kívül sokkolt-e még valakit a lomtalanítással kapcsolatban meghozott új rendelet…Vérzik a szívem a sok utcára hajított kacatért, amiben én olykor igenis találtam kincset, és ahogy hallottam, láttam és tapasztaltam, nem csak én nyitottam ki a csomagtartót ezért…..
Egy jól értesült forrásunk (értsd: egy olvasó, aki az utcán nyitott szemmel/füllel jár) hihetetlenük fontosnak tűnő információt osztott meg velünk: Geszti Pétert látta/hallotta korzózás közben, amint Bozsek Márkkal, a Barátok közt című sorozatból ismert színész-énekessel…..
Olcsó Honlap 2013.09.29 21:48:01
@Fedor: Pont erről beszéltünk, amit a tévében most látunk, az már hónapokkal/X hónappal ezelőtt véget ért, úgyhogy a Geszti bőven mászkálhat már a sráccal beszélgetve.
A héten jelentette be a Google azokat az alapvetőbb változásokat, melyek a keresőalgoritmust érintik. A Hummingbird (Kolibri) kódnév alatt futó frissítéscsomag legfontosabb eleme, hogy a kereső egyre inkább a Knowledge Graph szerint fogja értékelni egy adott keresési…..
Olcsó Honlap 2013.09.28 18:48:30
@SPYD3RM4N: A főnököm erre azt mondta, hogy ez annyit jelent, hogy ezentúl majd az Adwords-öt használjuk. Szép lassan véget ér a jó világ, és fizetni kell a szolgáltatásokért is.
2013. szeptember 23-án a Google megerősítette, hogy változások állnak be a Google Analytics-ben szolgáltatott kulcsszó adatokkal kapcsolatosan. Jelenleg dolgoznak azon, hogy az összes kulcsszó keresési adatot titkosítsák, ami azt jelenti a SEO-val dolgozók számára, hogy a…..
Az amerikai Motion Picture Association of America (MPAA, Amerikai Mozgókép Szövetség) pár nappal ezelőtt nyilvánosan a Google-t és más keresőszolgáltatásokat tett felelőssé azért, hogy jelentős szerepet játszanak a kalóz tartalom (illegális TV műsorok, filmek, zenék, sorozatok,…..
Cigarettacsempészettel majdnem olyan jól lehet keresni mint a nemzeti dohányboltozással. Legalábbis erre a következtetésre lehet jutni a hiányzó adóbevételekből. És még államilag szabályozott árrés sincs! Selmeczi Gabriellán kívül talán mindenki tudta, hogy a kormány és a…..
Matt Cutts egy újabb videót jelentetett meg tegnapelőtt a Google Webmaster Help Youtube csatornán, melyben ismét válaszolt egy kérdésre. A kérdés arról szólt, hogy vajon a nofollow linkek építése miatt kaphat -e a weboldal tulajdonos büntetést a Google-től? Matt (aki a Google…..