Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrRoyce

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége fuss el véle. Ezzel a mondattal el is intézhetjük az álmot, ami kétségtelenül jelen van ellenzéki oldalon, és a most pártot választani nem tudók körében is. Ki a hibás? Mindenki. Legfeljebb a mérték nem egyenlő. Ettől függetlenül a…..
Ez az a kivétel, amikor a blogom saját címével nem értek egyet. Pedig a ma még magyar miniszterelnök újabb erőlködése alapján nehéz másra gondolni: Orbán Viktor szerint az apja bűnöket követett el a hazája ellen. Orbán Győző ugyanis párttag volt, tán még párttitkár is -…..
Tegnap megint volt egy jó kis antifasiszta megemlékezés. Már kezdett hiányozni. De szerencsére most sem maradt el mindennapi betevő holokauszt-rettegésünk. Ez alkalommal a nemzetközi antifasiszta nap adott alkalmat a paranoiás rohamra, az önsorsrontó szónoklatokra, a…..
MrRoyce 2011.11.10 15:23:09
@Rui Blaaz:

szarházizod az árpád-sávot???

akkor mivégre szólsz ezen a nyelven?

bőrönd bepakolva???

akkor menjél máááááár!
Piroslap Hitler és a Jobbik 2011.10.16 11:30:00
Pontosan nem világos nekem a Hitler és a Jobbik viszonya. Vajon a szittya párt hősként tekint rá, vagy szimplán tömeggyilkosként? Egy dolgot láttok, hogy a Jobbik gyáva ez ügyben is. Nem meri bevállalni a vállalhatatlant, de azért olcsó politikai haszonszerzésre felhasználja a…..
Megjelent a Firefox 8 az úgynevezett nightly build csatornában, ahonnan a készülő brózer legfrissebb változatát lehet letölteni. Ez mindennapi munkára nem javasolt, lehetnek benne hibák. Az extremetech.com mérése szerint ez a korai verzió máris 20 százalékkal gyorsabb a Firefox…..
Ez a Való világ. Ezzel az egy mondattal el is intézhetnék a posztot. Aki látta tudja miről beszélek, aki nem az meg kitalálta régen. De ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy az ertéel tagadhatatlanul médiatörténelmet írt tegnap. Olyan gyönyörűen rúgták föl a…..
MrRoyce 2010.11.21 17:36:55
@FGSuperman: Mi a tóban laktunk... :D:D
zoli voltam Menzagecik 2010.11.08 19:34:00
Sokmindent lehetne kommentálni a fenti hírben, kezdve azzal, hogy a kurva édesanyját annak a kormánynak (azaz a jelenleginek és az előzőnek is), amelyik az átlagember kajajegyét szarrá adóztatja, gyakorlatilag megszünteti, de saját kádereinek számolatlanul szórja...az megvan, hogy…..
 A vörösiszap-katasztrófa nyomán került középpontba Illés Zoltán államtitkár, aki még nem tudta levetkőzni a 8 év alatt magára erőltetett elnyomott környezetvédő szerepét. Előrebocsátom: ami hétfőn történt az tragikus, a felelősöket meg kell találni, és mindent el…..
MrRoyce 2010.10.11 01:35:37
@Táskás Tóni:

bekapcsoltad a bullshit generátort?
kifizet érte az apró-klán, vagy csak natúr hipnózis?..
MrRoyce 2010.10.11 02:12:39
@Táskás Tóni:

Miért kellett (lehetett) elszkippelni a rekultivációt? Miért éppen az egyik korábbi miniszterelnök családja érdekelt a bicnicben? Miért lehetett 10m-ért megvenni a 10mrd+ károkozási képességű üzemet? Miért nem találhetó egyetlenegy felelős sem? Miért fognak esmeg semmirekellő jogászok hasítani a témakörből, miközben az igazi felelős röhög a markába' és sz@rik a fejünkre?

miért nem végeztük még ki az ÖSSZES kommunistát? miért juthatnak egyáltalán LEVEGŐHÖZ, mindenféle jöttment hazaárulók?? miért nem örülsz??, hogy eddig legalább életben hagytak.. metált bírod?? :D
A Jobbik Komárom-Esztergom megyei alelnöke, a párt tatabányai elnöke, Pachl Tamás a napokban lépett ki a pártból, mert úgy vélte, hogy a Jobbiknak nincs jövője, a fejlődés gátja a szervezetben előretörő radikalizmus. Pachl szerint két nagyobb tábor feszül egymásnak a…..
Piroslap Mit rontott el az MSZP? 2010.07.23 16:20:00
Az MSZP a most már Orbán Viktor által is világbajnoknak nevezett hiánycsökkentés és Bajnai a gazdasági sajtó által elismert válságkezelés ellenére nagyon súlyos vereséget szenvedett. Ezt nyilván csak részben okozta a világgazdasági válság, (amely a ciklus utolsó két évére…..
Az MNB végre készített egy összegzést, hogy Kósa, Szijjártó és az egész devizabűvész-kormány 60 napja mennyibe került az országnak. Nos, júniusban a lakossági devizahitelesek hátraléka a 600 milliárd forinttal gyarapodott. Ehhez jött hozzá még a Kósa-Szijjártó májusi…..
Varánusz Parizerkommandó 2010.08.01 08:00:00
A Jobbik nem bír kikeveredni a militarizmusból. Ráharaptak, mint fogatlan apóka a szalonnabőrre, és bár se megrágni, se lenyelni nem tudják, erőltetik vég nélkül. Mintha az alapból elfogadható ötletet is kizárólag túlkompenzáló, cerkahegyező kadétokkal lehetne…..
MrRoyce 2010.08.01 19:19:48
@Fabius:

Egy gyökérnek tetszik lenni a posztírónak. Az írás pedig színvonaltalan.

Amikor a tótok az euróbevezetéskor nyugdíjas 'árkommandókat' csináltak, akkor gondolom tapsikoltál.

Ha már mindenképpen a jobbikba óhajtod törölni a gumicsizmád, akkor inkább csak rettegj, ahogy szoktad. Az már neked hazai pálya, nem lehet hibázni.

Ami reményre adhat okot, az az, hogy a Dórit sunáznád, mint minden egészséges férfiember :)
Modorosblog Hivatali túlélőshow 2010.05.05 07:00:00
Az örök megúszó munkatárs mindannyiunk régi ismerőse. Feladatköre ellátásakor gondosan ügyel arra, hogy a kötelezőnél soha ne vállaljon és végezzen többet - ezzel együtt számszerűsíthető teljesítményén ne lehessen fogást találni. Hosszú évek során alakította ki…..
Őszintén szólva eddig nem sokat gondolkoztam Bakács Tiborról, egyszerűen volt és kész. A Megasztárban is ő csak egy faszi volt a szélén, ki magára erőltetett fancsali pofával és valami kifacsart természetellenes pózzal próbált tekintélyt kölcsönözni magának. Ha kivágták…..
MrRoyce 2009.08.14 13:38:05
@Noname Cowboy: Jaja, igazából az éhenhalást, mint alkotmányos alapjogot kéne rögzíteni... s a Haza fényre derülne :)
Pólópokol Vér ciki véradás 2009.08.13 11:53:00
 Tegnap a Szigeten a Vöröskereszt sátránál akartam vért adni, és nem lehetett, mert nem volt nálam TB kártya. Mondom és mi van akkor, ha tudom a TB számomat, és bediktálom? Mondják, hogy azt nem lehet, sőt még fénymásolat sem jó a kártyáról, csak az erdetivel lehet vért…..
A Penny Market vasárnap este 7 és 9 óra között 580 forintért árulta a trappista sajt kilóját. Látszik, nem ismerik a magyar mentalitást, hogy ha 10 forinttal olcsóbb, akkor akár a saját édesanyjukon is átgázolnának: A nagyatádi boltban közel 100 ember gyűlt össze az akciós…..
MrRoyce 2009.06.08 21:30:15
@Atro:

>Először is kezdjük azzal, hogy a sajt NEM luxuscikk!

az ákcijjós trap-pista pedig nem sajt... erről ennyit.
Dr. Lakos András, az orvostudomány kandidátusa Évente akár 30 000 keringési eredetű, idő előtti halált lehetne elkerülni, ha betiltanák Magyarországon az élelmiszeriparban gyártott transz-zsírokat. A margarinok története Az élelmiszeripar a II. világháború során kezdte növényi olajokból…..
MrRoyce 2009.01.05 13:08:46
 Hiába történt velem mindenféle szép és jó az ünnepek alatt, mégis gyűlölködéssel és árokásással kezdem az idei évet. Egy orosz blogon, magyarul író blogger bejegyzésében találtam ezt a húsz évvel ezelötti Grósz Károly beszédet. Öröm nézni a kétségbeesett…..