Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laszlo Erica

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerda este rám csörgött valaki, hogy feltétlenül nézzem a királyi televíziót, mert Obersovszky Arany Mikrofonállvány Péter éppen kicsontozza Pokorni polgármestert. A lojalitásáról hírhedt műsorvezető valóban tőle szokatlanul éles kérdéseket tett fel a FIDESZ alelnökének a…..
Laszlo Erica 2013.09.21 13:45:58
@♔batyu♔: Igen, így van aki milliókért ide költözött, menjen az édes anyukájába, ne szóljon semmibe bele, csak fizesse az adókat, és tűrje annak a kis érdek csoportnak a felforgató tevékenységét akiknek ez profitot hoz. Mindenki menjen a francba, kisgyerekes családok, öregek akik itt akarnak sétálni, mindenki pusztuljon innen, mert pár hülye kitalált pár másik hülyének programot maximum, 3 hónapra. Igen, romboljuk szét a természetet, állatokat űzzük el, minek laknak itt különben is? Itt páran fejükbe vették hogy 2 perces csuszkálásért mindenki takarodjon, ők síelni akarnak, meg bob pályán pöffeszkedni, meg itt van golfozhatnékjuk.
A Normafa fejlesztésével kapcsolatos törvényjavaslat beterjesztése több helyen is megjelent a médiában. A fejlesztésről néhányan orbitális baromságokat, vagy csak egyszerű hazugságokat, csúsztatásokat írtak, mint például egy 800 négyzetméteres templomról, amit majd…..
Laszlo Erica 2013.09.11 17:18:44
@Takibátyó: Nem csak az itt lakóké a Normafa, nagyon sokan jönnek ide fel kirándulni, kisgyerekekkel, kutyákkal, stb. Megint az lesz majd, hogy fizetös lesz a belépés, áhh, nagyon ki van ez találva, csak a pénzről szól az egész.