Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Antibolsevista88

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cigányokról A düh piramisa 2013.09.11 15:15:40
Végkifejletéhez közeledik az évtized egyik legmegrázóbb magyarországi drámája: hamarosan jogerős ítélet születik a cigánygyilkosságok ügyében. Vannak ugyan még elvarratlan szálak, a titkosszolgálatok akkori szerepe legalábbis zavaros, a szörnyű kör azonban hamarosan bezárul,…..
Antibolsevista88 2013.09.18 21:39:34
5*
Nem kellenek sajtótájékoztatók, tv-interjúk ahhoz, hogy lássuk, hogyan esett ki a pixisből - nem először - Fodor Gábor, az új Facebook-párt elnöke. Elég ha összehasonlítjuk a Hét Olajfa Egyesület csütörtök esti rendezvényének meghívóit. Az első két hete jelent meg,…..
A napokban több iskolából is arról számoltak be, a mindennapos testnevelés bevezetése rengeteg technikai problémát okozott az iskoláknak. Vajon mi lesz majd akkor, mikor a felmenő rendszer végén az összes osztálynak minden nap lesz testnevelés órája? Egy budapesti…..
Antibolsevista88 2013.09.12 02:00:53
@Erő e-meló:

Bizony, sokkal inkább mindennapos holooktatásra lenne szükség! Arra nemcsak igény volna, hanem van hozzá kiépült hazai és nemzetközi infrastruktúra, rendes szakirodalom, felkészült tanerők, van benne pénz is, és nem kell hozzá új tornacsarnokot, sportpályát, stadiont építeni, elég mindössze néhány új múzeumot, intézetet, illetve új osztálykirándulási "desztinációt" hozzáadni a meglévőhöz.
Antibolsevista88 2013.09.12 02:09:57
@Erő e-meló:

Igen, jól írod. Fizetős iskolában már nem baj a sport, mint ahogy nem baj az sem, ha egyetlen cigó sincs tíz kilométeres körzetben sem, sőt. Ott már nem baj a nagy terhelés, az elvárás, a számonkérés, mi az, hogy. Az a hagyományos iskolában baj csak.

Mert a nagy liberalizmus mindig másoknak való, nem a liberálisnak.

Otthon nácibb a náciknál, de idegenben liberálisabb a Fodor Gábornál is.

A saját házmester az géppuskával basszon oda, ha közel megy egy idegen, de a másik házmestere az liberális legyen, vagy ne is legyen.

A mi iskolánkból páros lábbal basszák ki az órát zavaró taknyosokat, de a másik iskola legyen köteles 50 éves koráig "iskolázni" a cigánybűnözőket 6 éves magyar gyerekekkel együtt.

A mi kocsink legyen nagy és kényelmes, de mások bumlizzanak csak a kombínóval hatékonyan és környezetbarát módon.

Hiszen a liberalizmus a sokszínűségről szól, a többieké a fekete, a miénk az összes többi, plusz ami kell.
Orbán Viktor nem csupán a 10 fok alá esett hőmérséklet ellenszeréül szolgáló pálinkát fogyasztja ezt a megfontolt stratégiát követve, de igen hasonló módon kommunikál a magyar néppel is. Megfontolt, tervszerű adagokban mászik a bőre alá, a tenyerébe, és úgy nézi…..