Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kdella

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha behívott volna az orvos és 2 mondatban elmondja mi okozta a nem egyértelmű diagnózist és megnyugtat, hogy minden oké, akkor talán köszönet is járna érte. De emberségből én erre a 3 órás "előadásra" csak egy elégtelent tudok adni! Tisztelt Praxis!   Együttérzésből…..
kdella 2015.11.25 21:14:55
@Igazság, hol vagy?: nem. Az anyuka nem tud túl sokat. Azt nyilván nem vártam el, hogy a "tágabb család" is tájékoztatva legyen, de gondolom jól esne neki, ha pl. nem úgy tudná meg, hogy elvitték ultrahangra reggel a babát, hogy várja a reggeli szoptatáshoz és csak nem hozzák. És a végén csak annyit mondanak, hogy majd az orvos értékeli az UH eredményét, mi nem mondhatunk semmit. Aztán az orvos meg sehol...
kdella 2015.11.25 21:50:58
@Igazság, hol vagy?: Figyelj, értek én mindent, és nagyon köszönöm, hogy így állsz hozzá. Reméli az egész család, hogy a legjobb kezekben van a pici, de hidd el, hogy baromira nem tudják a szülők, mi történik. Van már tapasztalat, ő a harmadik gyerek. Tudom, leterheltek a nővérek, az orvosok, látom, mi folyik az országban, voltam én is kórházban párszor, járok dokikhoz, mélyen meghajolok előttük, hogy ennek ellenére még mindig itt vannak, végzik, végzitek a munkátokat. Azt is tudom, hogy a nővérek nem mondhatnak semmit (amúgy ez miért van?), az orvos meg kevés, aki van, az is rohan egész nap.

Tényleg csak azt hiányolom, hogy röviden, velősen elmondja valaki, mi a gond, mit miért csinálnak, mi a gyanú, hogy ne a betegnek/hozzátartozónak kelljen rohangálni, kutatni egy valakit, aki tud mondani valami konkrétumot. Hogy nyugodjon meg anyuka, azért kell kétnaponta a vérvétel és az ultrahang az ötnapos babának, azért nem mehetnek még haza, mert... hogy ez szimpla időhiány, vagy az egészségügyi rendszer káosza, fogalmam sincs.
Ez a költői kérdésem van. Benéz még ide valaki egyáltalán? Mert ha igen, írok.Éljenek a lusta blogírók.  ..
kdella 2014.04.24 21:02:05
A rendelőben bemutattuk a beutalót, rajta a sürgősségi jellel, ennek ellenére a rendelőben nem fogadtak minket, hanem átküldtek az Ady Endre útra, a gyermek kardiológiára. Az alábbi,  valós eseményeket leíró levelet küldtem el a XVIII. kerületi Zsebők Zoltán…..
Azért kapja a külön ügyeleti díjat, hogy ellásson, nem azért, hogy teázgasson. Vagy rosszul tudom? Nem feltétlenül akartam csatlakozni az elégedetlenkedők táborába, de a mai napig kísért annak a bizonyos napnak az emléke. Ha  baráti beszélgetések során szóba jön a…..