Regisztráció Blogot indítok
Adatok
batorbabobi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
folyamatosjelen Tanulságok 2013.10.13 13:11:22
Tegnap volt a 20. érettségi találkozónk. Nagyon tanulságos kis délután/este volt, és hosszan tudnék róla mesélni, de igyekszem inkább tételesen levonni magamnak (is) a konzekvenciákat, mert ha bő lére eresztem a rengeteg gondolatot, ami most kavarog bennem, még elveszek a…..
batorbabobi 2013.10.16 08:34:29
Kedves!:-)

Igencsak téma nálam is most az osztálytalálkozó...ideje lenne már az általános iskolást is, meg a gimiset is kicsit beinditani.:-) Én amúgy nagyon szeretem az osztálytalálkozókat. Hozzá kell tennem, hogy oda (is) mindig a szine-java megy el. ( Szerintem). Márint, aki benne van a buliban, meg a bandázásban. Ugyanis azt vettem, észre, hogy ha szülöire megyek ( tök mindegy, hogy gimis vagy ovis) MINDIG ugyanazok a szülök csücsülnek ott. És többnyire az ö gyerekük a NEM problémás.:-)

Az osztálytalálkozókra is általában azok jöttek el (nálunk), akik benne voltak anno is az életben a gimisben is meg az általánosban is.:-)

Általában nálunk kötetlen a dolog, mert már rég nem hivunk tanárokat. Az általános iskolás már meghalt...a gimisek, meg lehet nem is éreznék jól magukat. Meg nem is tartoznak oda. Az olyankor, rólunk - a diákokról szól. És a mi élményeinket "kell" megbeszélni.:-)

A tanárnödröl meg egyszerüen az a véleményem, hogy nem kell vele foglalkozni! Sajnos rossz pályát választott, mert ez a hozzáállás szerintem abszolute negativ. Sajnálatos, hogy ilyen sok mindenkire volt negativ hatással. Szerintem egy JÓ TANÁR nem ilyen. De amúgy meg neki is van tanulsága, ilyennek NEM kell lenni!!!! Neked meg felül kell kerekedni az ö megjegyzésein, mert Te sokkal különb vagy és ezt te is tudod. A jegyek meg nem számitanak, mert abszolute szubjektiv.:-)

Én, mint szintén tanárember:-))) próbáltam mindig emberségesen hozzáállni a dolgokhoz. Én soha nem csesztem le gyereket órán a többiek elött. Soha nem tettem megjegyzéseket a diáékokra. Ha valami gondom volt, akkor vagy óra végén, vagy lehet hogy óra közben, de kimentem a megadott diákkal beszélgetni a folyosóra. A beszélgetés végén kezet fogtunk a megbeszéltekre...és érdekes módon 18 éves nagyfiúkkal is szót értettem.:-) És a diákjaim bejelölnek a Facen, és irnak rám.:-) De az utcán sem mennek el mellettem köszönés nélkül. Vagy ha motoros találkozón találkozunk, akkor meg még együtt is ülünk az asztalnál.:-)Nekem ez többet jelent mindennél.:-)

Na látom megint unatkozó háziasszonyt játszok!:-) Megyek is dolgomra!

Szeretettel ölellek, és sokat gondolok rád. Legyen nagyon szép napod!
folyamatosjelen Megtörtént 2013.09.25 10:05:48
Gondolom, ez is olyasmi, amin végül is azért mindenki átesik: sírtam egyet az óvodából kijövet ma reggel. :( Történt ugyanis, hogy már tegnap is azzal jött haza Lili, hogy "Mami, volt egy kis sírdogálás az oviban! Téged akartalak". Mondtam neki, hogy akkor nincs miért sírnia,…..
folyamatosjelen Mi van már velem? 2013.09.07 17:28:05
Többeknek feltűnt, hogy nem vagyok valami vidor kedvemben mostanság. Ezen elgondolkodtam, mert tényleg nem. És még csak okot se nagyon tudok mellé biggyeszteni... Tegnap már odáig mentem az önmarcangolásban, hogy este hozzáfogtam a csakratisztításhoz, hátha jobban leszek. El is…..