Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Korrekt74730

1 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A konzervatív liberalizmus igen egyszerű nézőpontja szerint folyamatosan növelni kell az emberi szabadságot ÉS elő kell segíteni annak a kultúrának a meggyökerezését, amely az intézményein keresztül legitim (a nagy többség által elfogadott) módon összehangolja az emberi…..
Korrekt74730 2015.11.07 18:03:53
Ez tetszik. Megosztom. Nézzük meg, mire megyünk vele! És az óriás poszterekre (a vastagon szedett sorokba, a hangosabban mondott mondatokba) ebből annyit kell kiemelni: Takarodjon a rabló politikai párt és összes vazallusa ! Takarodjanak a hazug vezetői és megzsarolt vagy lefizetett kiszolgálói! Legyen és lesz is, több értékteremtés! Kell a fejetek és a kezetek munkája! Így lesz mit elosztani, mert lesz többlet árbevétel és adóbevétel! Így azután juthat mindnyájatoknak egyre jobb alap-egészségügy, egyre jobb iskola, és lesz egyenlő igazság a törvény előtt! Mert ma egyik sincs! Továbbá: Magyarországon mindig annyi ember fog élni, amennyi el tudja tartani magát és a családját - más szempont nincs, de ehhez szakmát kell tanulni, többször is egy életben. Ehhez minden lehetséges feltételt biztosítunk, ahogy ahhoz is, hogy Magyarországon mindenki beszéljen magyarul !.
Ezt folyamatosan ismételgetni kellene Kálmán Olga nagyságos asszonynál, és/de legalább Róna Egonnál, Friderikusznál, szóval annál az egyetlen TV-nél, ahol talán ... És hírdetni a fentieket! És tenni ezt ilyen egyszerűen vagy ennél is egyszerűbben , de nem feltétlen elijesztve az ál-baloldal ártatlan híveit, hanem igyekezve megnyerni őket. Nem kell bántani senkit az Istene választásáért de a bíróság előtt elítélhető neveket emlegetni kell! Kísérletet kell tenni a Simicska TV-nél is, meg Bolgár Györgyéknél. És ha lenne kivel, (ezt halkan mondom) lehetne lassan elindulni ajtóról ajtóra, ahogy az MSZP mondta, de nem csinálta. És a fentieket ismételni nem annyira Budán mint Pesten, nem annyira Győrben és Fehérváron mint Miskolcon meg Salgótarjánban (ezt persze statisztikákkal jól ki kell találni).
Nekem most ennyire futja az U-szöges csúzlimból. Ja, és a mi házunk ajtóin nem továbbra sem én csöngetek be :)
Egy kanadai nő (büszkén) összeszedett néhány szokatlan dolgot a helyi kormánnyal kapcsolatban: a miniszterelnök egy sci-fi mániás geek az egészségügyi miniszter egy igazi orvos a családokért, gyerekekért és társadalmi fejlesztésért felelős miniszter egy szegénységet…..
Korrekt74730 2015.11.07 00:54:46
@HaFr: Mikor és hol kezdődik a kiképzés ? Nekem 11 éves koromban volt egy bugyigumis U-szöges csúzlim. Ennyi 66 évemre a harci tapasztalatom. Hm?
Nem érdekelnek se a zsidó (identitású, félidentitású, származású, vallású, bármilyen), se a mélymagyar, se a komcsi, se a keresztény, se polgári, se a beképzelt sérelmek -- ezeket teljesen szubjektív problémáknak tartom, amelyeknek a demokratikus politikában semmi keresni…..
Korrekt74730 2015.10.30 23:55:24
@HaFr: Pedig hitelesebb lenne ez a blogod Péter, ha nem kérnéd azonnal ki magadnak Gyurcsányt,Tóbiást stb. Ha pont nagyon nem tud érdekelni hogy Kun Béla vagy Nagy Imre, hogy Horthy vagy Szálasi, hogy Rákosi vagy Farkas Mihály ..., akkor miért pont a szabad szemmel nem látható, de a tiednél valamivel (ezért-azért persze) még mindig támogatottabb pártok vezetőinek Gyurcsánynak, Tóbiásnak, Bokrosnak akárkinek nem tudsz helyet adni a nagy asztalnál, ahol fütyülünk a magunk sérelmeire, hogy a másikéra is fütyülhessünk. Így csak a sértettség érződik ki a szavaidból. Megértem ! Küzdesz , dolgozol, sőt gürizel, vinnéd elöl a zászlót de csak pár tucat a "tömeg" mögötted. Egyszer az indulás táján még mondtad, tudtad, hogy ez a pártszervezés nehéz lesz, és sokáig fog tartani. Miért vagy megsértődve, hogy kiderült: igazad volt. És tudd meg, én nem a sérelmeim miatt nem járok körbe a házban és nem MLM-elek a PKP kritikus tömege létrehozásáért, hanem mert a 45 lakásból közül 44-ből, akik most jó szomszédaim, 44-en dobnának ki úgy, hogy esélyem se lenne elmondani nekik, amit akartam. Egyből nem, mert ha nem is mindíg, de általában egyetértek magammal. Megértem, hogy sírsz, hogy eleged van, de mást nem abból, amit itt összehoztál. Őszintén sajnálom.
Korrekt74730 2015.10.31 17:16:12
@Gerő Zoli a te barátod is lehetne: Igen ! Ez az ! megvan BP minden elkeseredésének és ami a legfontosabba az anti-orbánista politikai "erő" tehetetlenségének forrása, oka , okozója, a rákfene, egyben BB életének eddigi legnagyobb baklövése: az Eleven emlékmű beszélgetés sorozat. (Egy a számtalan fővárosi ilyen-olyan irányultságú értelmiségi szalon közül)! Ha ez a förmedvény kártékony működésével felhagyna, és persze BP is kiemelten elítélné, azaz ifjúkori botlását nyilvános önkritikával illetné a Szabad Népben vagy a Magyar Időkben, akkor győzedelmes milliók liberális konzervatív színű lobogók alatt menetelnének az országban keresztül - kasul. Ha megéhezne egy-egy kipirult arcú felvonuló, csak kiszaladna a kolbászból font kerítéshez egy egy szálért, és hófehér ruhás szüzek kínálnák magukat a győzteseknek minden útelágazásnál. Megvan a bűnbak ! Össztüzet rá Barátaim a PKP blogján !
A liberalizmus a szabadság politikai ideológiája, a konzervativizmus az emberi kiválóság feltételeinek erősítésére irányuló politikai gyakorlat. Az előbbi ideológia, mert a célból indul ki, holott a célja elvont, sosem realizált eszmény, az utóbbi gyakorlat, mert mindig a…..
Az orbánizmus funkciója rávilágítani a Nyugat értékfelejtésére, kiüresedett, antidemokratikus mechanizmusaira, a jogállam piacosításának és -- megfordítva -- a piac etatizálásának/oligarchizálásának veszélyeire, amelyekből származik mindaz az igazságtalanság, korrupció,…..
Korrekt74730 2015.10.24 17:32:40
@unionista᠍᠍: Én bizony most elnézést kérek, amiért idegességemben , egységnyi szövegben megengedhetetlenül sok gépelési sőt nyelvi egyeztetési hibát is közreadtam !

Mindazonáltal és a fentiek ellenére meg kell kérdezzem Önt unionista úr, ha elsőre nem is , de közlés után elolvasta ön, hogy mit írt ? "...orbán nem cél, hanem eszköz. nem arról van szó, hogy az orbánizmusból a tömeges felemelkedés egyenesen következik. hanem arról, hogy a magyar paraszt az ortodox liberális zsidó kultúrával a cigány vezérkultuszt állítja szembe. a cigányok végzik el a piszkos munkát." Folytathatnám, de minek, akit érdekel fent megtalálja az egész gonosz, bűzös, torz elmeszüleményt. Undorral üdvözlöm, Korrekt74730
A globális kapitalizmus kiemelte az emberiséget a szegénységből, és elég jelentősen járult hozzá ahhoz, hogy az utóbbi 70 évben elkerültük a nagyobb regionális háborúkat, nem beszélve a világháborúról. A nacionalizmusokkal és a vallási fanatizmussal szemben alapvetően a…..
Korrekt74730 2015.10.10 23:42:39
@unionista᠍᠍: Hafr nem írta, hogy "a világban nincs szegénység, mert azt a globális kapitalizmus, azaz a szabad tőkepiac totalitása felszámolta." Te akartad így érteni.
Egyébként meg nem szégyen ha lemarxistáznak, az is rendben van, ha valaki képes némi modernizálást elfogadni, amelyet a szocdem ideológusok okosabbjai már régen megtettek.
Hogy Hafr apja mi volt, azt meg egyszerűen nem értem, hogy jön ide?
Saját kommented-ben intellektuális, aztán ha egyet nem értés van mindjárt bunkócska ? Te drága!
Madzsarisztan Bajnai is csak... 2013.09.10 16:14:29
olyan mint a többi. Tudom, hogy tudja: az egy területi lista, egy pártlista, egy miniszterelnök-jelölt a leghatékonyabb az összes ettől különböző demokratikus együttműködési módozatok között. Mégegyszer: TUDOM, HOGY TUDJA.  Mégsem lépett vissza Mesterházy javára. Önös…..
Korrekt74730 2013.09.11 19:35:20
Korrekt74730 2015.05.14 19:03:05
@toportyánzsóti: Nicsak ki beszélt (2013-ban)? Már akkor is tudta , előre. Hiába, 1 lángész :)
Az utóbbi hónapokra megfonnyadt, kiüresedett, és enerválttá, mondhatnám -- ha nem járna elképesztően káros következményekkel közben -- teljességgel parodisztikussá vált a kormányzati és szimpatizánsi érvrendszer, azt igazolva indirekt módon, hogy az Orbán-rezsim racionálisan…..