Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Plécsipor

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT Bitch-Air A kurva járat 2011.05.09 03:15:00
  Most hétvégén egy legénybúcsúban volt szerencsém részt venni. Egy főiskolai haverom ugyanis úgy döntött, becsukja a szemét és beleugrik abba a szakadékba, aminek az alján a házasság intézményének sziklái várják. Ezek a sziklák előbb vagy utóbb, de szét fogják zúzni…..
Plécsipor 2013.11.20 22:13:45
@a katona fehérben: Majdnem igazad van. VISZONT! Ha internetre nyomod ki a gondolataid, akkor légy nyitott kritikára is. Ha pedig nem akar reakciót "cikk"-jeire, akkor írja a lakatos füzetecskéjébe, vagy csinálja privát blogba.

Ameddig ez nincs, a külső kritika létjogosulstsága "magától értetődő".

Másrészt pedig hülye felfogás a tongyó agyatlanokat segíteni, mintsem megtanítani őket érvényesülni és gondolkozni.
Tizenkét éve, 2001. szeptember 11-én mindenki döbbenten nézte a televíziók képernyőin a New York-i felhőkarcolókba és a Pentagon épületébe csapódó repülőgépekről készült megrázó felvételeket.  A válasz nem is váratott sokáig magára. Az Egyesült Államok…..
Plécsipor 2013.09.12 10:03:06
@vuvuzela importőr: Saccoltam. Nem tudni, hány éves. A videón nem bölcsködtek vele. De akkor helyesbítek: idős. :)
Plécsipor 2013.09.12 13:04:11
@bambanő:

Leszarom hogy zsidó vagy eszkimó lakik Israelben. Nem érdekel. Tettek alapján ítélek. És ha fóbiád van "fröcsögést" hallgatni, kérlek olvass meséket.

Márpedig egyértelmű, hogy Israel országa és népe nem a leghumanitáriánusabb célokat igyekszik tartani.

Valószínüleg nem akar direkt konfliktust, viszont nem tudom elhinni, hogy egy nemzet, amely effektíve nyomorgatja a palesztinokat embertelen metódusokkal (teccik tudni phosphorus bombát is sikerült palesztinokra dobni, USA bácsi nem szólt semmit akkor persze) és nemrég háborúzott Szíriával, elfoglalva a Golán fennsíkot, nem akarná előrelátóan bevédeni magát.

Azon kívül hogy aktívan részt vesz a "felkelésben".

Kérlek, sorolj fel 10 jópontot Israel mellett ,amely humanitárius oldalát fényezi (11 alkalommal szegte meg kirívóan az ENSZ szabályokat, mégse kapott soha pofont).