Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ein stein

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. Kép: Ezzel a képpel nem volt gondja sem a bigott keresztényeknek, sem a Facebooknak. A "Szárnyakat adunk vágyainak" c. postban használtam, és megosztottam a Facebookon.2. Kép: emiatt nyomtak fel a bigott keresztények, és ezért blokkolt a Facebook. Ebben a postban használtam, és ezt…..
Mostanában rájöttem, hogy nincs elég időm elolvasni nagyon sok filozófus eredeti könyveit, de még a másodlagos irodalmat, életrajzokat sem. Van viszont időm mp3-lejátszón munkába biciklizés közben hallgatni bizonyos dolgokat. Részben persze hangos könyveket is le lehet tölteni, de vannak a…..
ein stein 2013.09.10 15:12:51
@Brendel Mátyás: Hogy kölcsönvegyem az egyik fenti érvedet: de. A mémet itt konkrétan a vallásosság mémre értettem, úgyhogy ha jól értem, azzal vitatkozol, hogy a vallás nem "öröklôdik". Azt kell mondjam, hogy de. Különben olyan gyorsan változna a statisztika mint mondjuk a divat. Keresek neked statisztikát, de addig is érdemes ezt elolvasni:

religions.pewforum.org/reports
ein stein 2013.09.10 19:20:36
@Brendel Mátyás: Igen, azt, nem p=1, de mondjuk 0.9. És légyszi ne sértegessük egymást, nem mondtam semmi olyasmit, amit miatt le kéne hülyézned. Ha a vallásnak nem lenne evolúciós szerepe, már rég nem lenne, ebben csak egyetértünk, mi darwinisták, nem? Meg talán abban is hogy ha a fenti p sokkal kisebb lenne, akkor sokkal kevésbé lennének stabilak a vallások, de ehhez kéne egy kis matematikai érzék.
ein stein 2013.09.10 19:22:53
@Brendel Mátyás: Ez érdekelne, vannak számaid? Fôleg a hosszú távú tendenciákra lennék kiváncsi. Az érzésem az, hogy pl a ereje teljében lévô római birodalomban is megvolt a mai kb 10-20%.