Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kamee91

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Szenkaku-szigetek körüli feszültség nem csillapodik Kína és Japán között. A vita, amelynek keretében mindkét fél magának követeli a szigetcsoportot, folyamatos okokat szolgáltat a két ország nacionalista vezetésének arra, hogy a másikat támadja. Az Egyesült Államok…..
Sziasztok! :) Először is szeretnék mindenkinek 8500 km-ről nagyon BOLDOG KARÁCSONYT kívánni! :) Másodszor pedig írnék pár sort arról, ahogyan a karácsonyt Sanghajban ünneplik, ünneplem. Az igazság az, hogy a kínaiak nem ünneplik a karácsonyt, de ismét csak azt tapasztaltam,…..
Shanghai feeling Sanghaj, szmog 2013.12.13 09:36:32
Sziasztok! :) Némi fejszámolást követően rájöttem, hogy valamivel több, mint 3 hónapja vagyok Sanghajban és realizáltam, hogy rendszer keletkezett a sanghaji életemben, azaz eljött a "szürke" hétköznapok ideje. A szürke jelző két héttel ezelőtt egyaránt jellemző volt a…..
Sziasztok Magyarok! :) Először is bocsánatot szeretnék kérni azoktól, akik hűen követik a blogomat! El vagyok havazva a tanulással, mert szeretnék márciusban nyelvvizsgázni. Most viszont van egy kis időm idefirkantani valamit. Próbáltam összegyűjteni 3 olyan dolgot, ami nagyon fura…..
Shanghai feeling Buli 500 méteren 2013.10.27 09:36:02
Sziasztok! :) Ismét itt vagyok! Még élek, de nem is akárhogyan. ;) Tegnap volt szerencsém részt venni egy bulin, ami nagyon különleges volt számomra a hely miatt, ahol megrendezésre került. Csütörtökön este hívott a barátom, hogy van e kedvem bulizni vele szombaton a Shanghai…..
Shanghai feeling Biznisz Sanghajban 2013.10.14 17:46:38
匈牙利人 好! - Sziasztok magyarok! :) Kiejtése: xiongyaliren hao, magyarosan: szongjálizsön háó Tudom, hibás vagyok, mert kihagytam egy hetet. Nem azért, mert lusta voltam, ellenkezőleg, túl sok volt a tennivalóm. ;) Miért is? Mert megkaptuk a kínai államtól a szokásos egy hét…..
你们好! ;) (Nyímen háó - ez kínaiul a sziasztok) Itt vagyok egy újabb élményadagommal! ;) Ma egy érdekesebb témáról írok, amit már a magyar diákok is szeretnek, ez a téma a tanulással ellentétes, mert néha agysejtpusztítással jár. A témám természtesen a sokak által…..
Sziasztok! :) Rendületlenül folytatom blogom írását, hogy megoszthassam Veletek az élményeimet. Ebben a bejegyzésemben már a magyar diákok által kevésbé kedvelt OKTATÁSról lesz szó. Ugyanúgy, mint a magyar felsőoktatásban, itt is részt kellett venni az úgy nevezett…..
Sziasztok! :) Szeretném megosztani Veletek az élményeimet, a tapasztalataimat, szeretnék egy kicsi szelet tortát adni abból, ami itt körülvesz Sanghajban. Sajnos sokan nem, vagy rosszul ismerik ezt az országot és társadalmat, pedig érdemes rá nagy figyelmet fordítani, mert sokat lehet…..
Sziasztok! :) Szóval megkaptam az ösztöndíjat, de milyet is??? Ez az ösztöndíj 10 hónapos kínai nyelvi képzést biztosít számomra a Shanghai Jiao Tong University-n. Ezek után oda is kellett valahogy jutnom, értelemszerűen a repülőgép mellett döntöttem, mert a transzszibériai…..