Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attila Koós

1 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az út, ami hazavisz,háromszáz méter emlék.Nincs elengedés, mely ne kínálnakínt, melyért vissza ne mennék,csak hogy lássalak, nézzelek még.Mert érdemes, mert hiszem,hogy világok tőled és miattadfordítanak tavasz-dallal kócosanhátat a februári fagynak,s engem létezni, álmodni…..
w Kis fekete ruci 2007.08.06 04:00:00
Tanulgatjuk még a demokráciát, és nincs szorgalomból ötösünk. Van ez a Jobbik nevű majomház. Legutóbb Csurkával együtt kettő százalékot teljesítettek a választásokon. Nulladik kézből tudom, hogy olvasni sem tudnak. Ebből aztán joggal következtetek arra, hogy a jobbikos…..
Attila Koós 2007.12.17 00:22:05
Tisztelt Tóta W. Árpád!

Mély sajnálattal és részvéttel olvasom ezt az Ön blogbejegyzését. Sajnálattal, mert demokráciára hivatkozva az Ön soraiból fröcsög a gyűlölet és részvéttel, mivel végigolvasva e sorait, könnyen rá lehet jönni, hogy Ön a Gárda alapvető tevékenységeivel sincs tisztában.
De haladjak sorjában. Én nem vagyok egyetlen párt, sem a Gárda tagja, nem vagyok buzi és nácinak sem tartom magam. Én pontosan az a magyar átlag, dolgozó ember vagyok, akik nevében Ön megfogalmazta és megjelentette ezt az írást. Tisztelettel kikérem magamnak, hogy egy ilyen magamutogatásra éppen elegendő szellemiséggel megfogalmazott, minden tisztánlátásra törekvést nélkülöző, sértegetésektől hemzsegő írásmű képviseljen engem, aki magyarnak és függetlennek vallom magam a saját hazámban.
Nem kívánom minősíteni Önt, mert ezt önkezűleg teszi meg írásában, csupán felhívnám egy-két apróságra a figyelmét:
- Támadni az támadjon, aki meg is tudja magát védeni...
- Írni tudni kell. Egy írás nem akkor teljesedik ki, ha nyomot hagy papíron, monitoron az Ön neve, hanem ha időben teszi ezt. Ön ettől távol áll.
- Gyakoroljon önkritikát a saját írásaival szemben, mert ha ízetlen és mocskolódó stílust képvisel, nem feltétlenül tekinthető többnek az írása, mint válaszban történő retorikai gyakorlat biztosítását Öntől különb, erényekkel bíró jellemek számára.
Végezetül had mondjam el, hogy ne vegye sértésnek, ha Önt egy tisztességes, magyar nemzeti tudattal rendelkező hazafi hitvány emberkeként itéli meg ezen írása után. Az Ön mentségéül, de csupán ideológiai értelemben talán csak azt lehetne felhozni, ha Ön is a jelenleg Magyarországon valóban náci, antiszemita és nemzetgyűlölő Gyurcsány-kormány rajongója, netán pártolója lenne. Ebben az esetben Érthető az Ön jellemtelen írása.
Nos, gyakoroljon. Először is emberséget, de legelőbb is hazaszeretetet.
Koós Attila
csakcsak3@gmail.com