Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baker Streets Training

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Webisztán Családiasodik a Mommo 2008.06.04 10:56:37
Van nekünk ez a Twitter-klónunk idehaza. A Mommo.hu a minap úgyevezett "családi" funkcióval bővült, ami kábé azt jelenti, hogy ezentúl privátban is lehet megosztani linkeket, képeket. A Mommo amúgy kábé arra épít, mint a Twitter: nem mindenkinek van kedve és ideje blogot…..
Webisztán A Google új favikonja 2008.06.02 10:13:00
Múlt héten először az AdSense nyitóoldalánál lettem figyelmes arra, hogy a szokásos színes keretes "G" helyett egy kis kék "g" betű töltődött be favikonnak. Többekkel együtt először én is azt hittem, hogy egy phising szájtra tévedtem. De miután az ikont a…..
Baker Streets Training 2008.06.02 15:58:23
Hétfőre várható az Apple szokásos Back-To-School promója az Appleinsider értesülései szerint. A program az oktatást hivatott támogatni, a tanárok és a diákok minden évben jelentős kedvezményben részesülhetnek, ha meghatározott termékeket vásárolnak. Tavaly ez a kedvezmény 199…..
Webisztán Ballmer utózöngék 2008.05.20 11:30:00
A Microsoft magyarországi kommunikációja továbbra is elsősorban arról szól, hogy a nagyvállalatokat és a kormányt meg kell tudni nyerni. Szóval nem a felhasználók vannak az első helyen. De mégcsak a másodikon sem. Ez pedig innen, a túloldalról nézve egy kicsit…..
Azon gondolkodom, hogy ha az iWiW hajlandó ilyen - egyébként jól összetett és kitalált - oldalprojektekre, akkor vajon miért olyan nehéz az iWiW-et magát egy kicsit ráncfelvarrni.Vegyük észre például, hogy a ReneszánsziWiW felületei sokkal letisztultabbak, intuitívabbak, mint az…..