Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zocimikee

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy kevésbé jó hírem, ha megnézed Esztergomban hogyan viselkedik a Fidesz, hát így fog majd 2014-es vereségük után országosan is. Semmi önkritika és semmi változás. Ők mindent jól csináltak és csak azért vesztettek, mert mások hazudtak. Pedig jobboldalt is igen nagy…..
zocimikee 2013.03.23 14:31:26
@Secnir: Dehogyis. A nő lekussoltatta Kálmánt és ezért nem kért bocsánatot. Ez nincs benne a videóban. A videó ott kezdődik, hogy Kálmán revansként azt mondja a nőnek, hogy nyugi, amit a nő nyilvánosan szóvá tesz, ekkor mondja Kálmán, hogy "mondhatta volna azt is, hogy kussoljon" reflektálva a korábbi sértésre. Ezt követően bő lére eresztve Kálmán előadja, hogy ilyet ő nem mondana magától, ebből derül, hogy volt előzménye a videónak.
Persze értem én a motivációját a videónak és a bejegyzésnek, hogy lám a fideszes képviselők annyira parasztok, hogy még egy nőt is lekussoltatnak. Manipulációból ötös.
zocimikee 2013.03.23 16:14:58
@balage_81 reloaded: szóval azt állítod, hogy nincs megvágva... :)
zocimikee 2013.03.23 17:12:34
@balage_81 reloaded: Értem én, csak akkor miért nem az a címe a posztnak, hogy Tétényi lekussolta fideszes képviselőt?
A tehetségkutatók mezőnyéről köztudomású, hogy csak részben áll össze az utcáról beszédelgő, jó hangú lakatosokból és műkörömépítőkből, a legtöbb igazán tehetséges induló direct casting, azaz közvetlen szereplőválogatás útján kerül be a tévébe. Ezt a tévék…..
zocimikee 2012.10.01 22:37:27
@konzum-idiot: Nagykároly tényleg nem a történelmi Erdély része, viszont Trianon után a köznyelvben a Romániához tartózó területeket Erdélynek szokás nevezni itthon. Tapasztalatom szerint az elcsatolt területeken élők viszont inkább különbséget tesznek Erdély és Partium stb között.
Mármint utoljára holnap közlekedik a nyári szombatonként és vasárnaponként járó nosztalgia-UV-szerelvény a Hűvösvölgy és Kamaraerdő között. A BKV augusztus 15-én vezette be ezt a szolgáltatást, és nagy-nagy öröm, mert áttörés. Noha Lisszabontól Prágáig sok nagyvárosban…..
Nagy rajongója vagyok azoknak a játékoknak, amelyekben mindent, de tényleg mindent kell ilyen vagy olyan módon a lehető legnagyobb távolságra eldobni, ellőni vagy bármi módon röptetni. Ezek azok a játékok, amik igazán hosszadalmas munkakerülésre nem alkalmasak, ugyanakkor a…..