Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ottalai

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Wizz Air régi vendég a Homáron, az Erstének meg mostanában, mintha bérelt helye lenne, ezúttal közös alkotás született. WizzAir-Erste hitelkártya csapda (gerinctelen reptéri üzletkötővel) Tisztelt Tékozló Homár szerkesztőség, A történetem egy születésnapi ajándék római repülőút okán…..
ottalai 2017.04.29 11:57:40
@Franci123: Ha jól láttam az az adatlap 9 oldaltömény szöveg és kitöltendő adat. Köztük olyan adatokkal, amit ha Tibor fejből tudott, akkor tényleg megérdemli a hitelkártyát. Ha mindezt 5 perc alatt, akkor meg főleg. Az a bank is prudens, amelyik ez alapján még meg is hitelezi. Csupán ezt vontam kétségbe, de valóban egy adatlappal megoldható.
ottalai 2017.04.29 12:27:29
@Franci123: Elhiszem, nem kételkedtem abban, amit írtál. De kérlek egyben még segíts nekem:

Ismét csak akkor, ha jól láttam. A 9 oldalas adatlapon minden szart megkérdeznek, még a segglyukad méretét is. Egy dolgot nem kérnek: munkahelyi adatokat (csak a foglalkoztatás jellegét). Ha ez így van, akkor a bank milyen infók alapján, hogyan hívja fel a munkahelyed? És mit csinál? Felhívja Marikát a munkaügyről, aki elhiszi, hogy a bank hívta és szó nélkül elmondja, hogy igen, Tibike tényleg 500-at keres? Vagy mi a módja? Tényleg érdekel.
ottalai 2017.04.29 13:11:58
@Franci123: Nem biztos, hogy értem, de ezek szerint van még egy nyilatkozat, amit Tibcsi (vagy az értékesítő) az 5 perc alatt szintén kitöltött. Fel is hatalmazta a bankot, hogy megkeresse a munkahelyét. A bankból Évike meg felhívta a Marikát, aki miután meggyőződött arról, hogy Évike tényleg a bankban dolgozik és fel is van jogosítva arra, hogy Tibcsiről kérdezzen, ezután bemondta a telefonba, hogy ja-ja, baszki a Tibcsi tényleg 5 kilót keres. Természetesen Marika is fel van hatalmazva, hogy beszéljen.

Köszi az infót. A hitelkártyának ára van.
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
ottalai 2013.09.08 17:45:34