Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kranfater

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szintén hosszú üzemidővel kecsegtet az új LEMFO LEM9, ami két processzorols megoldást vet be az okosóra és az alacsony fogyasztású okoskarkötő részre!..
Mindig nagyon hálásak vagyunk, ha olvasói levél érkezik és beszámol saját barkácsolásról, javításról. Legutóbb Huber Szilárd rövid, illusztrált leírását kaptuk meg. Leírása "A festéket leszámítva kizárólag háztáji alkatrészekből készített grillsütő". Sajnos…..
A Nemzeti Sportot már Szöllősi György főszerkesztősége előtt sem kellett félteni, ha a hatalomhoz való dörgölőzésről volt szó. Most viszont olyan kéjes elánnal teszi mindezt, mint egy rühes vaddisznó. Míg azonban a "futballgyilkos kommunisták", illetve a "büszke sportnemzetet varázsolt belőlünk…..
A standup egy állati nehéz műfaj. Lehet monomániásnak tűnök azzal, hogy ezt emlegetem, de nem érdekel, tessék odaállni a tükör elé otthon, és csak tíz percen át folyamatosan könnyednek és viccesnek lenni. Ha megy, ki lehet állni ismeretlen emberek elé, és elmondani ugyanazt,…..
kranfater 2016.09.24 17:39:56
@megcirógatlak csalánnal: Ha nem lenne kommonista geci...
Mielőtt a világ nagyobbik része megkezdené a világháború, a gazdasági összeomlás és a káosz vizionálását, egy dolgot érdemes leszögezni. Az angolok nem angolosan távoznak. Az Európai Unió jelenlegi vezetőit sokkal nagyobb felelősség terheli a történtekért. A szigetország lakói ugyanis EBBŐL az…..
Egy kedves, Németországban élő honfitársamtól kaptam az alábbi kommentet a legutóbbi cikkem apropóján. Mivel nem csak a kommentelőknek van belepofázási jogköre, hanem történetesen a cikk szerzője is képes válaszolni, hát én most élek a lehetőséggel és megírom levelem, mint…..
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
kranfater 2013.09.08 17:24:08