Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadoc/csillagmoha

7 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid AVATAR 2009.12.27 20:17:08
Egy kis élménybeszámoló egy hobbimozis, fotelos filmnéző tagtól.Nem akarok túldícsérni senkit és semmit. De valóban megérte várni 10 évet az AVATAR film elkészítésével. Mint azt sokan tudjuk, a rendező fejében már 1990 környékén megvolt a film ötlete. Az elkészítés még…..
vadoc/csillagmoha 2009.12.27 20:30:59
@0gre: Persze, és fel is teszem a cikkembe. Természetesen védjegyezve és tőled származtatva. :) Emailemre írhatod. Mepróbálom elküldeni privátba.

Nem zárkózom el a lehúzásoktól sem. Szeretem meghallgatni mások véleményét is.
vadoc/csillagmoha 2009.12.28 13:11:34
@NY124: Gondoltam rá, de még úgyis fogok ezzel a bejegyzéssel foglalkozni, mert jön egy ellenvélemény is. ;)

@Shyllard: A Becstelen Brigantyk nálam a 2. helyezett, de azért toporog az első hely felé. Ebben inkább az akció és az a jellegzetes Quentines-humor a megnyerő. Mindent másért szeretjük. :D
vadoc/csillagmoha 2009.12.29 18:23:35
@sertésmájkrém: Régen láttam már olyan filmet, ami szépen volt kidolgozva, és nem éreztem úgy magam a film alatt, pff ez is el lett kapkodva. Az utóbbi HP is odatett az effekteknél, mégis éreztem ez bizony kutyafuttában lett elkészítve (bár lehet h nem csak emiatt érezhettem így, hanem az események és a kihagyott, de ordítóan fontos részletek miatt is - ez leginkább annak fájhat aki olvasta a könyvet, aki meg nem - annak végülis mindegy, csak majd a 7. részben lesznek fekete foltok, mert az előzőleg kihagyott részekre a könyvekben van utalás - bár, ha a 7. filmből ezeket is kihagyják akkor lényegtelen). -> juj bocsi az eszmefuttatásért. :D
De abban egyetértünk, h a látvány az tényleg lenyűgöző volt.

Kiskoromban a Pocahontas-t nem néztem meg. Arra emlékszem, hogy vmi szülinapi bulin voltunk és ezt kellett nézni, de valahogy nem kötött le, ezért nekem a film romantikus fonala is tetszett, mert aránylag új volt.

Jelentem nem vagyok filmszakos, gyakornok - csak huszonéves. :) Megfordult a fejemben így pályaválasztás kezdetén, de meghagyom az okosabbaknak. Nekem csak fantáziám van, lerajzolni, létrehozni már nem tudnám. :D
Leszögezem, nem olvastam el a kollegák posztjait. Szóval, ha ismételnék teljesen véletlen. Elvonatkoztatva írok, saját véleményem fejezem ki a HARRY POTTER ÉS A FÉLVÉR HERCEG c. filmmel kapcsolatban. Nos, olvastam a könyvet. Olyan ember vagyok, (próbálok lenni) aki igyekszik nem…..
Filmdroid Twilight - Alkonyat 2008.12.29 14:39:42
Hűűű, elsősorban megjegyzendő, hogy végre tudok írni. Mármint ide. Eddig nem engedte.Mozizós kritika.Nem is tudom hogy akadtam rá a trailerére a filmnek. Jah igen, Cinemán nézegettem filmeket, mondván "derégvoltammármoziban", hátha lesznek esetleg érdekes…..
Juhú. Ismét jelentkezem. Tegnap voltam moziba mit MyDear. Jó volt. A program neve: Míg a Jackpot el nem választ. :DŐszintén? Mivel ez plázamozizás, úgy gondoltam, "aha megint egy hálivúdi film noném szereplőkkel". [A Szervezők kezeskedtek róla, hogy ne gondoljam így.] Csak…..
...végig néztem az elejétől a végéig. S, hogy ne legyen elegetek belőlem annyira, írok még.Tegnap, elnézést ma, éjszaka néztem meg a TV2-ön. Na jó, most kimegyek végig gondolom, és visszajövök. ...Szóval, mindig el-el kezdtem nézni, aztán mindig valamiért abban maradt. Most,…..
Aha, na jó. Összeszedem a gondolataim. Az van, hogy mindig átérzem a filmet. És ez most baj. Mert annyi mindent írhatnék, de kell egy logikai sorrend. Nos, ha mégsem tűnne logikusnak, szóljatok, és nézzétek el, körülbelül olyan mintha hadarnék. Azt meg nem szeretjük. Szerintem a…..