Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Abenhakán

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban kiderült, mi lesz a következő Android rendszer neve, KitKat. Elég érdekes választás, de a Német Nokia már reagált is rá, egy twitter bejegyzéssel. Vajon a Microsoftal a háta mögött a Nokia merészebb reklámokkal fog támadni? A képen, mint láthatjátok egy Galaxy S3…..
Én kérek elnézést, hogy ezt a klasszikus poént már harmadjára sütjük el a blogon. Ígérem, többet nem fordul elő :-) Annak idején Professzore barátom beszámolt a PocketBook egy minimalista modelljéről. Érdekes volt visszaolvasni, mert a PocketBook megcsinálta gyakorlatilag…..
Abenhakán 2013.09.10 13:52:19
@auer: kit érdekel itt az olvasás? :D a lényeg, hogy lehet-e szellemkereső alkalmazást telepíteni rá, különben nem is trendi, de még igazi ukrán se :D
MedIQ A szívritmus, mint jelszó? 2013.09.09 14:43:00
A Nymi nevű cég érdekes újítással állt elő. Karperecként viselhető eszközt fejlesztettek ki, mely mintegy lebutított EKG-t mérő készülékként működik és összekapcsolja az egyedi EKG görbét jelszavakkal, ajtónyitásokkal és sok egyéb biztonsági lépést igénylő…..
Ha játékfejlesztésről van szó okostelefonokra, már megszokhattuk a képtelen ötleteket. Arra már fel sem kapjuk a fejünket, hogy ha madarakat kell lőni egy gigantikus csúzliból disznókra, netán krokodilt fürdetni, vagy épp békát etetnünk édességgel. És, ha mondjuk tehén fejés…..
Abenhakán 2013.09.10 13:48:01
@Darkcomet: óh apám, ezek szerint te nem használod a szellemkereső alkalmazást pl. - azaz nem is vagy igazi geek. Bár mostanában nekem a "megmondom, hogy hazudsz-e" témájú app jött be a legjobban :D
Véget ért a szabadság, túl vagyok az első munkanap sokkján is, de még mindig a Nokia-Microsoft sztori foglalkoztat. Érthető, a Dotkom történetének legnagyobb "kapása" volt (és jól mutatja a szerencsémet, hogy épp akkor jött, amikor a hasamat süttettem). Rengeteg érdekes kérdést…..
NapiApp ZsebNővér 2013.09.09 12:00:00
Az alkalmazást a fejlesztő ajánlotta figyelmünkbe, méghozzá kiemelve azt, hogy tud Magyarul, mellyel egyedülálló a maga nemében. Nos igen, tökéletesen Magyar az alkalmazás, ha a készülékünk rendszer nyelve is Magyar, viszont én Angolul használom így erre rá kellett jönnöm,…..
Az Instait Kft. egy olyan ingyenes, magyar nyelvű egészségügyi alkalmazást készített, amely segítséget nyújt saját és szeretteink gyógyszerkúrájában, a rendszeres gyógyszerszedés ellenőrzésében.Beteg és nyűgös vagy? Mindig elfelejted bevenni a gyógyszered? Nővérkénk pont…..
Abenhakán 2013.09.08 12:35:43
@TFL: te meg hülyének nézel minden magyart, meg se kérdezem, hogy kire szavaztál bolsikám
Abenhakán 2013.09.08 12:54:30
@TFL: és te miért fikázod le alapból a magyarokat, he?mindegy, hogy miről van szó, alig várjátok, hogy elmondjátok, hogy aki magyar az hűje, ne haragudj, de szerintem ez se fer attól, hogy nem beszélek angolul, még ugyanulyan rendes ember lehetek. te is egy mobilos szart választottál arra, hogy bekommenteld hogy hűjék vagyunk...
Abenhakán 2013.09.08 12:56:30
@TFL: és olyan tényleg nincs, aki azt se tudja, hogy az igen meg a nem hogyvan, én se beszélek jól, de sokat megértek