Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bálint Tipold

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éveken keresztül úgy tűnt, hogy magányosan vívja harcát. Városi ünnepségeken lengette az árpádsávot (ma is kint lóg a házán), lakossági fórumokon hangoztatta meggyőződését, nem törődve azzal, hogy megszólják, rendre utasítják. Videózta, ahogy eltávolítják az…..
Bálint Tipold 2013.09.07 22:27:16
Tisztelt Atyavilág!

Reflektálnom kell az Ön által írt szintén féligazságokon alapuló fantazmológiájára is.
Valóban ott jártam a Szolidarítás Mozgalom zirci kitelepülésén, viszont igazoltatni egyáltalán állt szándékomban senkit, hiszen nincs is hozzá hatásköröm. Ez ad absurdum kérem szépen. De jót nevettem a felvetésen. Az más kérdés, hogy a "kitelepülésük" a forgalmas buszpályaudvar helyett a kieső helyen lévő Deák utcába lett meghírdetve előzetesen. (vajon az engedélyek is oda szóltak??)
De én és tagtársam csupán tájékozódtam miről is van szó és beszélgettünk is a Szolidarítás veszprémi képviselőivel, ami elég tanúlságos volt számunkra.
Ugyanis Sánta Zsuzsanna szájából hangzott el több olyan kijelentés is ami elég meghökkentő.
Csak, hogy egy-két példát említsek:
"Minden magyarnak szégyellnie kéne azt, hogy magyar, le kellene tagadnia azt, hogy magyar, mert ez egy mélyen bűnös nép"
A hölgy egyébként nem tagadta, hogy ő bizony alig várja, hogy elhagyja az országot és Londonba költözhessen, ahol azt is le fogja tagadni hogy magyar. Nos számomra ez elég meghökkentő és jogosan veti fel a kérdést, hogy akkor MÉGIS KIT KÉPVISELNEK ŐK MAGYARORSZÁGON????
Mivel ha valaki szégyelli a magyarságát és letagadja azt, akkor aligha képviselhet magyar érdekeket. (ez is abszurdum tehát)
De, ami végképp kiverte a biztosítékot nálam és tagtársamnál az az ennél is elvetemültebb agyszüleménye volt, miszerint "a magyarok az Uráltól származó félnomád paraszt nép, akik idejöttek a Kárpát-medencébe és itt végigk.félték a szláv, szerb és román nőket és mi ezeknek a korcs ivadékai vagyunk, tehát magyar nép nem létezik"
Elég mélyen gondolatébresztő mondatok ezek...és joggal vetődik fel a kérdés tényleg, hogy vajon kit képvisel a Szolidarítás Mozgalom, ha a saját népéről így vélekednek a képviselőik!
A "fizikai inzultus" vádja pedig egyszerűen röhejes és kitaláció. Tagtársam egy szórólapot vett el és gyűrt össze előttük (ami szabad véleménynyilvánítás, még ha nem is etikus), mire a standoló úriember rögtön hangosan szidalmazni kezdte tagtársam édesanyját minősíthetetlen stílusban...
Természetesen mindezen állításaimat alá is tudom támasztani. Szóval úgy gondolom, hogy előbb tájékozódjon megfelelően Tisztelt "Atyavilág" Úr és utána vádaskodjon!
Nem mellesleg én vállalom a nevem ellentétben Önnel.
Bálint Tipold 2013.09.09 20:02:46
@Atyavilág:
Tisztelt Koós Úr!

Hogy kérdéseire válaszoljak, a feltevés miszerint a nagy nyilvánosságnak nem jelentették be nem helytálló.
Jómagam az Együtt 2014 internetes oldaláról értesültem a Szolidarítás Mozgalom zirci kitelepüléséről (előtte volt Veszprémben ugye). A "programok" rovatnál volt kint a dátum, időpont és hely és bizony ott a Deák utca volt megadva. Ezért érdeklődtem a standoló két úrnál valamint az ott ácsorgó (egyébként közterületen dohányzó!!) hölgynél. Ez elég érdekes tehát...
Viszont akkor is fenntartom véleményem a cikkével és az első kommentjével kapcsolatban, ami féligazságokon alapuló és mélyen sértő gondolatokat is tartalmaz a kevés valós tényen kívül.
Hogy második kérdésére válaszoljak, hát elég gyermeteg hozzáállás az, ha más nem vállalja, akkor én miért vállaljam. Ezt nem gondolhatja komolyan Ön sem szerintem :)
Bár az nagyon érdekelne, hogy mi jogon nevez Ön másokat IQ harcosnak, ha nem is ismeri? Érdekes jellemvonásra vall, már elnézést...
Végezetül, szerintem pedig az az "IQ haros", aki úgy megy tüntetni, hogy nem tartja be a jogszabályokat. Nem jelenti be előre, nem közterületen tüntet (hanem az Ifjúsági ház területén amit mi béreltünk arra az időtartamra), és még fel is háborodik utána, mikor a rendőrség emberei jogosan eljárnak ellenük.

Üdvözlettel
Tipold Bálint
Bálint Tipold 2013.09.09 20:33:36
@csöves:
Itt már inkább nem is használom a "Tisztelt és az Úr" megnevezést, mert felesleges.
Egyáltalán nem vagyok "szálasi palánta", ez durván sértő és kimeríti a rágalmazás fogalmát.
De egy ilyennel le sem állok vitatkozni, mivel ilyen mélyre nem tudok süllyedni sajnos...ezért elnézését is kérem. Ilyen szellemi szegénylegényekkel nem lehet érdemleges vitát folytatni, mint pl Koós Úrral.