Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyzirci

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éveken keresztül úgy tűnt, hogy magányosan vívja harcát. Városi ünnepségeken lengette az árpádsávot (ma is kint lóg a házán), lakossági fórumokon hangoztatta meggyőződését, nem törődve azzal, hogy megszólják, rendre utasítják. Videózta, ahogy eltávolítják az…..
egyzirci 2013.09.07 21:17:26
Jómagam pártfüggetlen lakosként szintén részt vettem az eseményen, és bizton állíthatom, hogy a fent leírtakból semmi sem igaz.
A három "tüntető" akciójának is így szem és fültanúja lehettem. A magas kopasz Jobbikor Úriember többször is kérte a 3 urat, hogy legyenek szívesek a járda túloldalára fáradni, mivel ők bérelték az épületet ki és az épülethez tartozó részen tüntettek. Ami szerintem jogos is. Nem beszélve arról, hogy a 3 úr, nem rendelkezett sem területfoglalási engedéllyel, és még csak be sem jelentették a tüntetésüket. Ezen okok miatt a rendőrök jogosan jártak el azt kell mondjam.
A rendőröket is a kopasz jobbikos úr hívta ki, nem pedig a tüntetők, és a provokációt is a jobb oldalon zöld nadrágban tüntető úr kezdte (egyébként mindenki számára ismert a 3 tüntető neve, de nem akarok ezzel dobálózni). Szem és fültanúja voltam, mikor P. úr többször szidalmazta, majd köpött a rendezvényre érkező másik illető felé, valamint felmenőit szidalmazta így alakult ki a szóváltás.
Továbbá kérdezném a cikk íróját (aki szintén egy a háromból tehát nem elfogult), hogy a cikk írásakor tájékoztatta-e a Jobbik helyi elnökét szándékáról, ugyanis a HITELES TÁJÉKOZTATÁS szabályai megkövetelik ezt. Amennyiben nem úgy megteszem én magam, ugyanis hallgattassék meg a másik fél is szerintem.
Végezetül, ha Ön is tisztelt Kós Úr, tisztelt tüntető részt vett volna a fórumon, hallhatta volna, mi is a cím magyarázata. "Az igazság szabaddá tesz" jelige a Jobbikot ért fals és javarészt kitalált vádak elhessegetése miatt választották. Ha bejött volna Ön is hallhatta volna Vona Úrtól, de helyette inkább engedély nélkül NEM közterületen csinálta a fesztivált.
Kérem vegye fel tehát a kapcsolatot a másik féllel is, ha már az írásában ilyen bőszen vagdalózik ilyen és olyan jogi szavakkal.
Lássuk mennyire "tisztességesek" a hőzöngő tüntetők...