Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vidruci

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon én is leellenőriztem a szomorú valóságot, miszerint Pankuci valóban eltűnt a dobozból és a mai napig nem jelentették be sehol. Reménykedem, hátha valahol még felbukkan. ..
Nos, ezt sajnos még nem tudjuk, ugyanis az október 5.-ie logbejegyzésből kiderül, hogy a TB már nem volt a ládában, viszont még nem jelentették egyik ládában sem. Remélem, ez hamarosan bekövetkezik. Ha pár nap múlva sem változik a helyzet, akkor kénytelen leszek kijelenteni a…..
Végre útjára indíthattuk Pankucit. Első útja a csévi ősborókásba vezetett. A pontos koordinátákat és a geoláda leírását itt találjátok: GCBoro (GC HU) | GCCE93_juniper (GC COM) Útban a geoláda felé. Az úton lópatkók nyomai. Igen, arról…..
A mai napon Pankucit, beaktiváltuk a geocaching oldalon, így már hivatalosan is kereshető, nyomon követhető. A hivatkozási száma pedig: TB5JQGT Bár a keresése még nehéz lesz, mivel még nálam tartózkodik. Hamarosan arról is adok hírt melyik ládában landol első útja...
Az előző posztunkból kiderül, hogy hogyan tudtok az új admin felületen oldaldobozt létrehozni. Tehát a Beállítások/Oldaldobozok menü fül alatt a Keltetőben (középső oszlop) található elemek melletti plusz ikonra kattintva tudtok új oldaldobozt létrehozni. Térjünk rá a link oldaldobozokra, melyek a…..