Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gérnyi Éva

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én egyre jobban odafigyelek arra, hogy az ünnepekkor ne egy 127. felesleges dologgal lepjem meg a szeretteimet, hanem egy testhezálló, praktikus meglepetéssel. Már rengeteg szuper ötlettel találkoztam, amik közül egy elsőre meglepő, ám annál…..
Egy igen izgalmas női, vele született, egyedi szeszélyről szeretnék most írni Nektek, ami nem más, mint a vásárlás. Mindig lélegzetelállító figyelemmel lesem a kislányomat a különböző boltokban, aki elképesztő természeteséggel és lazasággal tud válogatni a különböző…..
Gérnyi Éva 2015.10.19 17:30:32
Aki régóta olvassa a blogomat, az tudja, hogy nagy Reisenthel márka rajongó vagyok, ami nem csoda, hiszen minden terméke egy igazi háziasszony igényeihez van kialakítva. A Trend-Design oldalán minden információt megaláltok a termékekről, érdemes szemezgetnetek, hiszen mindegyik…..
Szerencsére vannak olyan női kiegészítők, melyek minden szezonban megállják a helyüket, ilyen a balerina cipő is. Ezek a kényelmes és mutatós lábbelik tavasztól őszig szuperül kihasználhatóak, már csak magunknak kell kiválasztanunk a saját gardróbszekrényünkhöz legjobban…..
Gérnyi Éva 2015.07.08 18:02:54
Az idei fürdőruha szezon sem maradhat el a legújabb trendek és fazonok bemutatása nélkül. Idén nem a testalkatunknak megfelelően szeretném Nektek prezentálni a legújabb trendeket - mert azt gondolom, hogy azzal mindenkinek tisztában kell lenni, hogy a saját alakjához mérten kinek…..
Minden nő szereti és követi a divatot, ám azt kevesen tudják, hogy a különböző szövetek és anyagok más-más tisztítást igényelnek. Képzeljétek el, hogy a P&G legújabb kutatása szerint, a nők az esetek 80%-ban a ruháik csupán 20%-át hordják, ami számomra megdöbbentő…..
Gérnyi Éva 2015.05.31 18:19:10
A nagy karácsonyi őrület után már itt is a következő ünnep, ami a gyerekek számára megint izgalmas meglepetéseket ígér. Én már elkezdtem a dekorációk elkészítését, most az ajándékok beszerzése következik. A nekem már jól bevált és az általam nagyon kedvelt Játéksziget…..
Gérnyi Éva 2015.03.25 12:36:38
Én már úgy várom a Karácsonyt , mint a gyerekek, nemcsak az ünnepi hangulat, a pihenés és a gyönyörű dekoráció miatt, hanem azért is, mert imádok ajándékozni! A kislányom, Lilien igazából mindennek örül mégis szeretem számára kiválasztani a legmegfelelőbb meglepetést,…..
Gérnyi Éva 2014.12.10 16:36:41
www.awearsport.hu/mini_micro_aqua_sporty_10179- Pink színben :) Borókámnak :)
Előző héten a fiús családoknak ajánlottam játékokat a Játéksziget kínálatából, most a kis királylányok következnek!:) Én alig tudok választani, rengeteg szuper terméket találtam, ezek a kedvenceim, amik közül nálunk biztosan lesz majd a karácsonyfa alatt…..
Eltelt egy újabb év és ismét elérkeztünk az egyik legnagyobb ünnepünkhöz a Karácsonyhoz! Mi nagyon várjuk már, szeretünk díszíteni, készülődni és természetesen ajándékozni. A kézzel készített meglepetések sem hiányozhatnak a fa alól, de emellett szeretnék Nektek…..
Korábban már írtam Nektek a Salus gyerekcipőiről, de nemrég egy ortopédia vizsgálaton kiderült, hogy a kislányomnak is ilyen szupinált cipőt kell hordania, ezért saját tapasztalatból is szeretném Veletek megosztani az észrevételeimet. A legtöbb kisgyerek bokája befelé dől,…..
Nem tudom, hogy Ti észrevettétek-e, de én azt tapasztalom, hogy a cégek már hónapokkal a karácsonyi őrület előtt kiállítják/bemutatják az új termékeiket. Sokan nem szeretik a decemberi shopping lázat, ezért Nekik is ajánlom a következő kis anyagot, melyeben a LUSH legújabb…..
Gérnyi Éva 2014.10.14 15:31:25
Kevés nő rendelkezik makulátlan bőrrel. Az arcápolási termékek tökéletesedésével azonban egyre több problémát tudunk megoldani egyszer és mindenkorra. Arcbőrünk érzékenysége jobban befolyásolja életünket, mint azt először gondolnánk, hiszen a leghétköznapibb helyzetben is…..
Gérnyi Éva 2014.08.13 15:52:25
Az aktuális hangulatunk és az illatok sokszínűsége sokszor észrevétlen összefüggésben vannak egymással, csak lehet, hogy éppen még mi nem vettünk róla tudomást. A mindennapjaink tele vannak programokkal, feladatokkal, amik behálózzák az egész életünket, de ha egy pici…..
Gérnyi Éva 2014.07.30 18:11:26
Az Allee Bevásárlóközpontban sétálgattam, amikor megpillantottam, egy nagyon dizájnos és színes standot a Marcha Ballerina-t, ahol stílusosan sorakoztak a szebbnél szebb balerina cipők! Nem is tétlenkedtem sokat, gyorsan elkezdtem próbálgatni őket. Egyik szebb volt, mint a másik,…..
Gérnyi Éva 2014.07.16 12:29:57
A görögdinnye és a sárgabarack világszerte nagy favorit, ráadásul 2014-ben mindkét gyümölcs színe visszaköszön a színtrendekben is! Ha szeretnéd, hogy ajkaid mindig csókolnivalóan ápoltak legyenek, válassz a Labello Fruity Shine kollekciójából! A divatos színek, a csalogató…..
Gérnyi Éva 2014.06.24 16:26:37
Megérkezett a jóidő, ami azt jelenti, hogy itt az ideje beszerezned a tökéletes fürdőruhádat a nyári szezonra. Szerencsére én tűzközelben vagyok és a sajtóanyagokból már össze is válogattam a kedvenceimet, amiből most a TRIUMPH legújabb modelljeit szeretném Nektek…..
Gérnyi Éva 2014.05.28 12:42:31
Kislányommal minden nap rengeteg időt töltök a szabadban és a játszótereken, ahol folyamatos kísértésnek vagyunk kitéve a különböző rollerek, motorok és biciklik láttán! Tudtam, hogy egyszer elérkezik az ideje, amikor be kell, hogy adjam a derekam egy-egy újabb kiegészítő…..
Gérnyi Éva 2014.05.18 16:21:24
A kislányomnak szinte az egész év gyereknap mégsem tudok elmenni a kiemelt évfordulók mellett csak úgy üres kézzel, észrevétlenül! Egy kis apróság és meglepetés mindig extázisba hozza a gyermekeket és a gyereknapon a rengeteg szuper program mellett meglephetjük Őket egy kis…..
Már többször említettem Nektek, hogy én szenvedélyes ékszergyűjtő vagyok, ezért Veletek is szeretném megosztani a rajongásomat. A Silver Islands Buda ékszer szigete is azokat a Hölgyeket várja, akik szeretik a stílusos és mutatós ékszereket, órákat, charmokat. Ezek olyan…..
Gérnyi Éva 2014.04.26 14:16:40
Az ICE Watch óra 2007–ben egy szempillantás alatt fogalommá vált a nemzetközi óra és divat világban. A merész Belga designer csapat a szürke hétköznapok stílusát törte meg azzal, hogy a már megszokott óradivatot hátrahagyva, szinte a szivárvány minden színében pompázó…..
Gérnyi Éva 2014.04.20 16:35:41
Rengetegen jelentkeztetek a téli Openbag játékomra, ezért a nagy sikerre való tekintettel még egyszer elérkezett a nagy lehetőség! A téli változat után, megérkeztek a nyári, töltet nélküli hálózsákok! A nyári Openbag-et 22-24 fokig ajánlják, 1.0 tog vastagságnak…..
Gérnyi Éva 2014.04.20 16:30:57
Egy újabb  fantasztikus céget szeretnék Nektek bemutatni, a Monkie-t, akik kizárólagos forgalmazói a Skip Hop, Franck&Fischer , Store !T valamint a Yeominis termékeknek. Ha még nem hallottál Róluk, akkor most bemutatom Őket Nektek, az első kiemelt választásom a Skip Hop…..
Gérnyi Éva 2014.04.20 16:25:34
Tudtad, hogy a legintimebb ruhadarabunk, a melltartó 100 éves jubileumát ünnepli idén? Természetesen eme jeles alkalomból a világ egyik legnagyobb fehérnemű gyártó cége a TRIUMPH meghirdetett egy „méret missziót”, melynek keretében 100.000 Hölgyet invitálnak meg az…..
Nemsokára megérkezik a jóidő és eljön az ideje, amikor átpakolhatjuk a téli és a nyári ruháinkat! Én ilyenkor mindig hagyok magamnak időt a szelektálásra és nagynehezen sikerül is megszabadulnom 1-2 féltve őrzött kincsemtől, amik már évek óta nem voltak rajtam! Ez a…..