Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ko An

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történetem röviden : 2007-ben Albertirsán vett a lányom egy telket.Telefonon érdeklődtem  az illetékes épitési osztály vezetőjétől lehet-e a telek- re mobilházat vitetni? Igenlő válasza megnyugtatott,közölte,még bejelntési kötelezettség sem terhel,hiszen mobilról van…..
Ko An 2013.09.07 07:15:12
@elkeseredett.polgar: Gratulálok, te ösztönöztél arra, hogy itt regisztráljak. Sok gyökér hozzászólást olvastam már itt, de ez aztán nem semmi!
A nő azért hivatkozott a többi szabálytalanságra, hogy be tudja bizonyítani, hogy az építész valószínűleg korrupt, becstelen, nem szavahihető! Egyik esetben betartja a szabályokat, másik esetben nem. Biztos megvan rá az oka.
Amúgy teljesen bevett szokás, hogy az ember bemegy a hivatalba vagy felhívja őket, megkérdezi, mi hogy van, aztán a "marha" meg elhiszi, hogy igazat mondanak neki, mivel az a dolguk. Levelet kéne persze írni, amivel bizonyíthatja, de arra meg hónapok elmennek, mire válasz jön. Valószínűleg ennél sürgetőbb volt neki a probléma megoldása, mint hogy várja, mikor vakarja elő a hivatal az ügyét. Ez a szerencsétlen keményen ráb...tt erre.

Megnéznélek, ahogy ilyen sérülésekkel és betegségekkel szélmalom harcot vívsz már előre lezsírozott dolgokban. Utána meg szépen vedd a darabokra csúszott hátadra a házadat (hiszen mobil), mert ha már pénze nincs rá, hogy elvitesse, akkor cipelje el maga, nem?
Az a helyzet, hogy ezek a betegségek léteznek. A csigolyasérülés, idegbecsípődés és amiket még leírt a hölgy keményen más dimenziókba lökik az embert. Minden tiszteletem az övé, hogy idáig is csinálta és bírta, ráadásul egyedül. Szerintem az esetek nagy részében ez a hivatalokkal való izélgetés férfimunka. Egyszerűen nem a női léleknek való a sok szemétkedés.

Sajnos használható tanácsot nem tudok adni neki, hacsak nem annyit, hogy küldjön be valakit ehhez az építészhez, aki ki tudja belőle szedni, hogy mit is szeretne, hogy leszálljon róla. Oszt kapja meg.

Neked meg, kedves 'elkeseredett polgár' annyit, hogy olyan marha nagy jogász nem lehetsz te. Nagyjából lövésed sincs az egészhez, csak apuci fizetett öt év piálást. Szidják az ügyvédeket, jogászokat, de ismerek jó párat, nem egy közülük rávetné magát a történetre a nő oldalán.
Ez van, keresgéljed magad. Csak nehogy te is belerokkanj.

Annyit még, hogy a cím valószínűleg egyszerűen el lett írva, valószínűleg nem a hölgy szúrta el. Lépjünk túl rajta. Önnek pedig kívánom, hogy meggyógyuljon!