Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Denevér1971

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország sok éve élen jár a fesztiválokban, ez pedig 2018-ban sem lesz másképp. Közhelyesen mondhatnám, hogy tényleg mindenki megtalálja a neki valót. Június elejétől pedig tényleg minden hétre jut valami. Szemlézzünk egy kicsit.  via SZIN Sokszor szoktam azt mondani, hogy én a rock'n'roll…..
Úgy látszik, hülyeség volt csak tíz klipre korlátozni a legutóbbi nosztalgiabombát, de engedtessék meg nekem, valamiért úgy gondoltam, nem fog különösebb érdeklődést kiváltani. Azonban nagyon örülök neki, hogy nem így lett, rám cáfoltatok. Rengeteg ajánlást kaptam, ez miért maradt ki, azt be lehetne…..
Ugye ti is láttatok már férfiakat egyedül ülni a bárpultnál, ahogy éppen borongósan néz maga elé, vagy a pultosribancnak udvarol, esetleg hülyét csinál magából. Valamiért vannak olyan férfiak, akik meg vannak győződve arról, hogy a pult támasztása jó móka, sőt mi több jövedelmező lesz valamilyen…..
Denevér1971 2016.04.23 00:36:43
A Világok harca musicalváltozatát nézve az Urániában döbbentem rá újra, hogy Liam Neeson milyen kiváló színész. Az utóbbi időben főleg akciófilmekben fordult elő a filmvásznon, vagy az aktuális blockbuster-ben tanítgatta az ifjú főhőst, mielőtt szépen fényképezve,…..
Most volt 62 éves Steven Seagal, aki egyébként nem csak színészkedik, hanem a zenébe is belekóstolt, ráadásul hamarosan Budapesten is koncertezik majd zenekarával, a Steven Seagal's Blues Banddel. Utóbbi tény kicsit elindított a fantáziámat, hiszen nem ő az egyetlen egyébként…..