Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scivásc Nneirda

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Babynappy "Terror" Anyuk támadása 2016.07.06 05:01:44
Felszegett fejjel, határozottan haladnak, mindenre elszántak, érzékszerveik kifinomultak. A legapróbb mozdulatra is reagálnak. Divatosan, trendi sportcipőben grasszálnak, fegyverük a városi vagy terep babakocsi, ismernek minden baba és gyermek jelzést és ha kell azonnal harcba szállnak. Ismerd meg a…..
Scivásc Nneirda 2016.07.07 13:46:21
@Shoyu: Egyeteértek mindennel!
Évente egy–két alkalommal minden kutya életében bekövetkezik a fürdés ideje, amire leginkább az embereknek és nem a négylábúaknak van igénye.   Mivel a kutyák bőrére és bundájára is lerakódik a kosz, por, pollen, illetve bizonyos esetekben lelkesen fetrengenek bele…..
Scivásc Nneirda 2015.07.20 09:52:17
A húsmentes fogások kedvelőinek, diétázóknak, böjtölőknek készítettük ezt az öt ízletes vegetáriánus ételt. Időszerűségét a nagyböjt kezdete adta. A nagyböjt hamvazószerdától húsvétvasárnapig tart. A katolikus egyház régen szigorú szabályokat állított fel a böjtöléssel kapcsolatban. Ma ez már csak…..
Kenyérre kenjük sorozatunk újabb tagja egy finom és tartalmas lencsepástétom. Megpörkölődött íze engem kicsit emlékeztet a sülthús szaftjára, innen kapta a pecsenyés jelzőt.    Hozzávalók kb. fél liternyi pástétomhoz: A folytatásért KATTINTS IDE...
A magyar konyhában kevésbé elterjedt a búzahús vagy más néven a szejtán használata. De mielőtt rátérnék arra, hogy mire is jó, szeretném tisztázni, hogy pontosan milyen alapanyagú ételről van szó. A búzahús alapanyaga alapvetően a búzasikér, azaz a gabonafehérje, amely a gabonamagban levő kétféle…..