Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fmedi

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A több éve alaposan leült ingatlanpiac, és a visszaesett kereslet sem akadályoz bizonyos lakástulajdonosokat abban, hogy különféle trükkök bevetésével próbáljanak bérlőt találni nem túl előnyös, esetleg kisebb-nagyobb hibákat felvonultató kiadó ingatlanjaikra. Bár a leendő…..
fmedi 2014.02.05 11:14:38
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Megnyugtatlak lehet találni olyan bérbeadót akinél lelehet cserélni a zárat, régen is ilyennél laktam és most is, az ismerős aki pedig kirámolt, 5 hónapja próbálja kiadni a lakást, de nem megy. Most lett volna egy bérlő jelöltje, de beszélt a gondnokkal aki elmondta a betörést, így nehéz is lesz kiadni, ha az egész ház erről beszél.
fmedi 2014.02.05 11:27:31
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Tényleg egy balek, minden hónapban pontosan fizetek, van, hogy előre kettő hónapot. Ide jönnek a csekkek, mindig befizetve, lefénymásolva, az eredetit oda adom neki. Néha jön levele, elviszem neki, mert útba esik, ne neki kelljen mászkálnia.
Amikor jön kávézunk egyet, beszélgetünk kicsit és elmegy, de rossz neki. Szégyenlem magam, hogy ennyire rossz bérlő vagyok. Még minden bérbeadó nagyon sajnálta, hogy eljöttünk tőle.
fmedi 2014.02.05 12:00:18
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Ha én elmegyek hosszabb időre, akkor én leolvasztom a hűtőt, próbálom kifogyasztani a kaját belőle, ami marad, azt bekuncsorgóm tesóm hűtőjébe. A villany lekapcsolom az óránál, a vizet elzárom, a gáz szintén elzárom. Nagy kár csak nem lesz, de az én érdekem is az, hogy ne legyen ezért csinálom meg ezeket, mert bent van az összes ingóságom, a cuccom.
Nincs a homlokomra írva, hogy milyen ember vagyok, de szerintem ha valaki beszélget velem egy félórát és egy kicsit jó ember ismerő, azért rájön, hogy nem egy zsivánnyal van dolga.