Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jankavagyok

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zenóbia Janka vaníliás kuglófja 2013.10.10 06:23:14
Hétfőre ígértem, de majdnem nem sikerült hétfőre megsütnöm, de aztán szerencsére mégis, nagy dolgok, amik összejönnek az életben. A szilikon sütőforma klassz dolog, és most rájöttem, hogy azért használom mostanában a klassz szót sűrűbben, mert átmosta az agyam a rádió.…..
A Jankától kaptam a receptet, meg szerencsére még egy csomó másikat is, de e mellé volt odaírva, hogy (legfinomabb), és nyilván ezzel kezdünk, mert itt most nem érvényes az a szabály, hogy a legfinomabb falatot hagyjuk utoljára. Egy csomó leg-et írhatnék még hozzá, mert nagyon…..
Zenóbia Keksztekercs 2013.09.13 09:32:40
A tegnapi nap folyamán sikerült részt vennem egy olyan programban, ahol úgy száz nagyon-nagyon szomorú ember arcát kellett nézegetnem több órán keresztül, és bár azt gondoltam előtte, hogy vagyok én olyan érzéketlen, hogy ettől még vidáman ugrabugráljak majd hazafelé, de…..
Karácsonyi posztnak ezt szántam már régóta, mert nekem fontos és megható ajándék volt amikor rátaláltam, ne maradjatok ki ti sem. Hagyomány és család, szeretem amikor ez a kettő ötvöződik. Keresztmama, apukám keresztanyja volt, és isteni finom csokoládétortát, női…..
Zenóbia Diós sport szelet 2013.03.21 22:44:00
Jöhetne már az az óraállítás, mert mocskos mód utálok világosban jönni dolgozni, így nem indulhatok el félig sminkelve, mert meglátnak, undorító egy helyzet ez. Hogy addig is kihúzzuk valahogy, itt van ez a süti, amit nem kell sütni, csak gyömöszkélni, olyanoknak való, akik…..
jankavagyok 2013.09.05 13:01:57
@bioLarzen: én mikroban szoktam, mert így baromi egyszerű. olajat teszek hozzá én is, egy kis mikrozható edénybe belehajintom az összes otthon elfekvő csokit (abból nem sok van általában, mert mindig van, aki befalja) és beteszem mikróba. fél perc múlva kiveszem, megkeverem, megint fél perc, megint ki, megint kever... amíg folyós nem lesz.